Kurtlar Vadisi Pusu'da 5'inci adam kim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Perşembe akşamları milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen fenomen dizi "Kurtlar Vadisi Pusu" nefes kesen bölümleriyle tam gaz ilerliyor.

Yeni sezonda dizi izleyicileri her bölümde farklı heyecanlar yaşıyor. Vadi fanatikleri bir dönem tek bir emriyle ülkeyi birbirine katabilen İskender Büyük'ün konjonktür gereği (Bu konjonktür, vizyona giren "Kurtlar Vadisi Gladio" kaynaklı olabilir) tasfiye edilmesi, diziye yeni giren ABD'li karakterler, deneyimli oyuncu Ali Sürmeli'nin Zaza adıyla diziye dahil olması, Muro'nun ölümü, Polat'ın kayınpederinin Gladio'cu çıkması gibi onlarca sürprizle karşılaştı bu dönemde.

Dizide son dönemdeki en nefes kesici bölümlerden biri de Başbakan'a suikast düzenlenen bölümdü. Başbakan'ın İstanbul'da bir camide namaz kılarken uğradığı silahlı saldırı İskender'i de Polat'ı da bir yol ayrıımına getirmiş ve Gladio ile yüzleşmelerini sağlamıştı. İskender yıllardır Gladio tarafından kullanıldığını yavaş yavaş anlarken (Yine sinema filmine hazırlık aşaması) Polat ise Başbakan suikastının arkasındaki isimlerin peşine düştü.

KAFALAR İYİCE KARIŞTI

Suikastin arkasındaki 4 ismi ortaya çıkararak yok eden Polat Alemdar'ın bulamadığı 5'inci adam olarak önce kayınpederi Ercüment'in adı ortaya atıldı. Ercüment'i sorgulayan Polat onu güvenlik güçlerine teslim etti ama mahkemeye sevkedilirken kaçırılan kayınpeder, Abdülhey tarafından vurularak öldürüldü.

Tam izleyiciler Ercüment'in 5'inci adam olduğuna kesin olarak inanmışken, dizide bir sürpriz daha oldu. Alemdar, ABD'ye çalışan 'Yakışıklı'yla kavga ederken "5'inci adam sen misin?" diye bir soru sordu. Bu soru sonrası Vadi fanatiklerinin kafası bir hayli karışırken, "Başbakan'a düzenlenen suikastın arkasındaki 5'inci isim kim?" sorusunun dizide bir süre daha gündemde tutulacağı anlaşıldı.

KAYNAK

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
5. adam Abdül. :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
5.adam hani bana hani bana deyip ortaya çıkacak.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Battlestar Galactica'nın yöntemini kullanmışlar. Onda da beşli diye bir şey vardı. Bir sezon boyunca onların kim olduğunu öğrenmeye çalıştık, en son bölümde ortaya çıktı :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bence de sıkmaya başladı film ya hele şu süper bir aksiyon macera filminden farkı olmayan sahneleriyle modern warfare 2 den sonra oyunu geç filmlerde sıkıcı gelmeye başladı.

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Abdülhey diyorum ben.Polat'ın babasını orda ayağından vurabilirdi konuşmasın diye öldürmüş olabilir ..

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
5.inci adam kibritçi cevat olmasın :D:D