Kurtlar Vadisi Pusu Seneye Atv'de mi?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Kurtlar Vadisi Pusu seneye ATV'de mi?

634127200628053282.jpg

Yayınlandığı günden bu yana sürekli kanal değiştiren Kurtlar Vadisi Atv'ye mi geçiyor?

Geçtiğimiz senenin başında Show TV'den Star'a geçen Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda ATV'de yayınlanacağı iddia edildi.

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği Necati Şaşmaz'ın başrolünde oynadığı diziyi transfer etmek isteyen ATV'nin girişimlere başladığı ve ilk görüşmelerin olumlu geçtiği söyleniyor.

Bir söylentiye göre; ATV, Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonda kendi gününde ATV ekranlarında olmasını planlandığından perşembe akşamları yayınlanan dizisi Parmaklıklar Ardında'ya yakın zamanda final yaptıracak.

Milyonları ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu'nun Star TV ile anlaşması sona erdi. Yeni sezonda dizinin hangi kanalda yayınlanacağı kesin belli olmamakla birlikte ATV'ye yakın olduğu konuşuluyor.

Geçtiğimiz sezonda dizi Star TV ekranlarında yayınlanmış ve vadi sevenlerin tepkisini çekmişti. Star TV UEFA maçları yüzünden vadiyi düzenli olarak yayınlamadı, bu olay tepkinin artmasına neden oldu.

Dizi Show TV'den koptuğunda da ATV teklif yapmış ancak yapımcılar Star TV ile anlaşmıştı. ATV şimdi kesintisiz yayın garantisi veriyor, maddi konularda anlaşılabilirse vadi ATV ekranlarında olacak. ATV'ye geçme ihtimalinin diğer bir sebebi yapımcıların yakın ilişkiler kurduğu Kanal Türk'ün yakın isimlerinin ATV geçmiş olması.

KAYNAK

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
ATV'nin havasındanmıdır,rengindenmidir.Hiç bir dizisini seyretmiyorum.Sanki pembe dizi izliyorum gibi geliyor.ATV nin alacağını zannetmem.Hem Ezel hemde KV Pusu'nun altından kalkamaz.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
dogan grubunda yayınlanmasında nerde yayınlanırsa yayınlansın. dogana gecince bazı seyleri söylemiyorlar

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
KVP hariç dizi izlemiyorum, onun için KVP Mars TV ye de çıksa, -hiç farketmez- ordan izlerim :devil2:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Saçmalamayı ne zaman bırakırlar belki tekrar izlemeye başlarım.Hangi kanalda olduğu önemli değil zaten, netten çek izle.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Benim anlamadığım Kanal D, Star, Show un ATV den ne üstün yanı var?
Ahlaksızlıkta daha üstünseler bilemem...

ATV nin gamma ayarı bozukmuş yok ekran kırmızıymış...

Walla bir kanalı izlememek için çok güzel(!) bir sebep...

ATV Ezel Varken KVP yi kaldıramazmış...
ATV fakir fukara kanalı mı?
Üstelik KVP hangi kanala geçerse geçsin REKLAM gelirleri ile birlikte geçer...
SHOW tv de kanal yönetilemediği için KVP sayesinde kazanılan reklam gelirleri doğru dürüst diziye aktarılamadığı için diz STAR a geçti...

Normal Şartlar altında ekonomisi yönetilebilen her kanal bir çok pahali prodiksiyonu bir arada bünyesinde bulundurabilir...

Dizinin Aydın Doğan ın kanalına geçmesi dizinin ruhuna uymadığı için eleştirilebilir
Ancak ATV ye geçmesi sırf kişilerin ATV ye alışık olmamasıyla eleştirilmesi komik geliyor...

Üstelik bu sene STAR ın KVP nin içine ettiğini yıl boyu futbol maçları yüzünden diziyi izleyemediğimizi unuttunuz galiba...

Bu nedenle ben eğer bu transfer gerçekleşirse bunu olumlu bulurum...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Show Tv'ye dönsün tekrar. Ama kesinlikle Star'da kalmasın.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Show'a geçsin, her hafta düzenli yayınlansın. Kanaltürk bile olur, yeter ki Star'da kalmasın. Dizinin içine ettiler.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Show TV diyen arkadaşlar...
SHOW tv de PARA YOK PARA...

Adamlar bünyelerinde 1 gazete bir çok da dergi kapattılar daha bu hafta...

KVP den elde ettikleri reklam gelirini Pana Film e zamanında ödemedikleri için dizi Para sıkıntısı yüzünden kaliteden düşüyor...

Çok basit sahneler izlemek zorunda kalıyoruz...

SHOW tv yi unutun bence...
Çukurova Medya Grubu bu haldeyken...

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Benim anlamadığım Kanal D, Star, Show un ATV den ne üstün yanı var?
Ahlaksızlıkta daha üstünseler bilemem...

ATV nin gamma ayarı bozukmuş yok ekran kırmızıymış...

Walla bir kanalı izlememek için çok güzel(!) bir sebep...

ATV Ezel Varken KVP yi kaldıramazmış...
ATV fakir fukara kanalı mı?
Üstelik KVP hangi kanala geçerse geçsin REKLAM gelirleri ile birlikte geçer...
SHOW tv de kanal yönetilemediği için KVP sayesinde kazanılan reklam gelirleri doğru dürüst diziye aktarılamadığı için diz STAR a geçti...

Normal Şartlar altında ekonomisi yönetilebilen her kanal bir çok pahali prodiksiyonu bir arada bünyesinde bulundurabilir...

Dizinin Aydın Doğan ın kanalına geçmesi dizinin ruhuna uymadığı için eleştirilebilir
Ancak ATV ye geçmesi sırf kişilerin ATV ye alışık olmamasıyla eleştirilmesi komik geliyor...

Üstelik bu sene STAR ın KVP nin içine ettiğini yıl boyu futbol maçları yüzünden diziyi izleyemediğimizi unuttunuz galiba...

Bu nedenle ben eğer bu transfer gerçekleşirse bunu olumlu bulurum...

Atv el değiştirdikten sonra, yayın politikası kısmen de olsa değişti. Dinç Bilgin mantalitesinden çıktı, ergenekona da çanak tutmuyor. Ondan rahatsız oluyorlar.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Yaw ne işi var atv de tv bile çekmiyor:D Star iyidir

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Star da kalırsa Doğan grubunun başı ağrıyor...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Doğan veya bir baskası , nereye geçerse geçsin yeter ki düzenli yayınlasın . Star bu sene katletti diziyi resmen , şampiyonlar ligi macları yüzünden .

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ya şu siyaset her yerde.
duymak istemiyorum artık.

dizi mizi izlemiyorum artık .d
kvp de valentino rossi gibi :D
her heryede şampiyon olmak istiyor :D

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Corap degistirir gibi kanal degistiyor KVP hangi kanala gecerse gecsin yeterki bizim burda olan 7 tane kanalin birinde olsun da nerde olursa olsun

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Bitirsinler daha iyi. Saçmaladılar iyice. 10 metreden herifler şarjör boşaltıyor Polat ölmüyor. Polat tek sıkıda küt :D