Kurtlar Vadisi Pusu 61.Bölüm Yorumları

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Dizide çelişkiler hiç bir zaman eksik olmuyor.İlla bi yerde koparıyorlar olayı.Biraz daha gerçekci olsa. (İki kişinin sadece ellerindeki tabanca ile koca bir koruma ordusunu alt etmesi bana komik geliyor doğrusu :)). Seneryo bence çok güzel, ama böyle kaliteli ve zengin bir senaryo için gerçekten usta şekilde oynanması gerekiyor.İşte o zaman seyretmeye doyum olmaz.İçerik aksiyon,macera,komplo teorisi,duygusallık diye bağırıyor ama izlerken bunu pek hissedemiyorum.Seyirci gözüyle bunlar görülebiliyorsa, artık biraz daha kalite istiyor bu dizi.Tabi devam etmek ve izlenmek istiyorsa.

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
iskender ölmez.:tt2: erhan ölür.:crying: ama güzel bölümdü:thumbup1: polata acıyorum ama git gide yazık kadının elinde zavallım:biggrin: biran önce boşansada işine geri dönse:clap::clap::clap:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla iyi güzeldi de şu Cevat'ı Cevat'ın kibritiyle yaksa Polat ya da bir başkası kim olursa olsun razıyım hatta hatta en iyisi Muro yaksa Cevat'ın kibritiyle Cevat'ı tam olur.

Ama pek aksiyon yoktu filmde doğrusu zaten kötü de başladı filmin başı da kötüydü başlar başlamaz Abdülhey kameraya ateş ediyor baskın yapıyorlar eve.

oduncu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cevat kitapçıyı temizledikten sonra kimden talimat alıyo acaba?

(ben içten iten ihtiyarlardan şüpheleniyorum)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Polat' ın Cevata sıktığı sahnede çelişki var.
Cevat öldü mü ölmedi mi kontrol edilmiyor.
Halo dayıyı bile öldüren en azılı düşmanlarından birine sıkacak ve kontrol etmeyecek; tuhaf.

Önemli bir noktaya değinmişsin.. Böyle tedbirsizlikler Polat karakterine yakışmıyor.. Tamam son bölümlerde dizi hareketlendi ve görüntü-çekim kalitesi de arttı ama senaryoların üzerinde daha fazla çalışılmalı...

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
güllüyü alırlar hemen öldürmezler iskender hastaneye hemen iyileşir erhanı sorguya çekerler.....

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
kollama adında bir film izledim geçen hafta. ondada aynı konu işlenmişti. akşam izledikçe aklıma geldi.

qUAreSma18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence İskender ölecek çünkü gladio lar çıktı artık.Ölmese de bişi olmaz İskender kullanıldğını anladı :)