- Reaksiyon puanı
- 255
anlaşılan bu bölümde de beklediğimiz olmayacak polat hâlâ rehin acaba nasıl kutulacak imkansız gibi görünsede illaki kutulacak ama inşallah başarılı bir senaryo olur da bize bu kadarda olmaz ya dedirtmez
tam mesajımı onayladım ama baktım yazmamışım bende aynı kanaatteyim tudroy arkadaşım ama görünen oki yine iyi bir dayak yiyecek polat .hadi ilaçları yutmuyordu die umutlandık ama iğnede yaptılar. bakalım ne olacak meraklanmaktan başka çare yoktekerlekli sandalyenin ezip geçtiği güzel metal parçası bir işe yarayacak bence![]()
hayır anlamadığım olay (ben de motor tamiri ile uğraşırım)o vidaları ben anahtar ile sökemem adam bir silme demirle çevirdi zaten vidalarda cam gibi mübarek.klozet yıkılıyor pislikten vidalar ayna.neyse bakıyorum bu adamın olduğu yere asansörle iniliyor yerin kaç kat altı o zaman klozetin altı neresi oluyor direk kanalizasyona bağlı değildirki daha bir sürü bağlantı felan .neyse azcık inandırıcı gelmemeye başladı bana keşke bu kadar çıkmaza sokulmasaydı sahne sonra çıkmak zor oluyorordan nereye gidecek ki yahu kanalizasyona mı inecek ne yapacak![]()
bence ona yemek yediren adamın da bi alakası olabilir. ihtiyar heyetinden olabilir adam.