Kurtlar Vadisi nasıl bir dizidir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
İzlemeyenlerin; ben başladığında 10 yaşındaydım 20 oldum hala bitmedi.. .Kıyamet kopsa Polat'a bişey olmaz gibi ön yargıyla sırf dalgga geçmek amaçlı yorum yaptıkları dizi.

İlk defa izleyenlerin; ln vurdu kırdı, etti saydı ama haftaya izleyesim geldi nedense dediği bi dizi.

Dizide samimi bi sıcaklık var. Türkiye'yi ve Türk insanını çok iyi anlatan bi gerçeklik var. Sanırım çekende bu izleyeni.. .

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Efendi bir dizidir “Kurtlar Vadisi”.
Herkesin efendi olduğundan değil, herkesin bir efendisi olduğundan. Kula kulluk ederler.
Kaba bir dizidir “Kurtlar Vadisi”.
Kadın hor görülür, bol adam öldürülür. Mahalleler çakma polat çakırlar ile dolar taşar.
Kolaycı bir dizidir “Kurtlar Vadisi”.
Hiç senaryo sıkıntısı çekmez, senaristi olmasa bile gazete manşetlerinden 3 sezon çıkartır.
Er meydanı bir dizidir “Kurtlar Vadisi”.
Silah ile delikanlılık yapılamayacağını bilmezler o ayrı. Oyunculuğu değil, silah tutabilmesi ve dolabında siyah takımı olması kafidir.
Ve sonsuz bir dizidir “Kurtlar Vadisi”.
Babadan oğula devreder seyircilik. Sistemde kendi özellikle bu dizi için seyirci yetiştirir sanki.
Ve son olarak küçümsenmeyecek bir dizidir “Kurtlar Vadisi”
Tek gerçek vardır o da reyting:) İzleniyorsa yapacak birşey yok.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Muhalefet olmasan şaşardım zaten.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Herkesin efendi olduğundan değil, herkesin bir efendisi olduğundan. Kula kulluk ederler.
Kadın hor görülür, bol adam öldürülür. Mahalleler çakma polat çakırlar ile dolar taşar.
Hiç senaryo sıkıntısı çekmez, senaristi olmasa bile gazete manşetlerinden 3 sezon çıkartır.
Silah ile delikanlılık yapılamayacağını bilmezler o ayrı. Oyunculuğu değil, silah tutabilmesi ve dolabında siyah takımı olması kafidir.
Babadan oğula devreder seyircilik. Sistemde kendi özellikle bu dizi için seyirci yetiştirir sanki.

Bol keseden sallamışsın. Dediklerini ispat edemezsin o ayrı.

:)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Gidip haremi hürremi izleyeceğime içinde hiçbir sapkınlık konuları olmayan bir diziyi izlerim.Hangi dizi bu kadar tutuldu ? Burada bir başarı vardır.Umarım daha da devam eder.Türkçe olarak sadece Vadi izliyorum.Başkasınada bakmam.Bir ara Ezel vardı okadar.

Ezel gerçekten başkaydı.. Müziği ayrı etkilerdi Ramiz dayısı ayrı bir fenomendi...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112

En azından öpüşerek, sevişerek, bacak-göğüs göstererek, striptiz yaptırarak reyting kazanmıyorlar. Dizi yapmanın gereği olan kurguyla, merakla reyting kazanıyorlar. Bu bi mafya dizisiyse adam öldürmekten, örgütten, kandan-silahdan bol bişey olması normal değil mi?

Milletin ahlakanı, ecdadını yanlış tanımasını sağlayan dizilerden edepsizlik alacağıma

Ömer baba'dan dini mesaj
Polat'tan vatan sevgisi mesajı alırım.

"İyi tarafından bak". (:

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Bu sefer iyi tarafından bakamıcam :) Muhteşem yüzyıldan tarih, Kurtlar vadisinden vatan sevgisi öğrenen bir nesil geliyor.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Ezel gerçekten başkaydı.. Müziği ayrı etkilerdi Ramiz dayısı ayrı bir fenomendi...

Böyle dizi yapsınlar izlerim.Hep aynı tiyatro.Banane aile içi cinsellikten,aşktan.Bunlar insanların ilgisini çekecek şeyler değil ama öyle bir işliyorlarki herkes bağımlı oluyor.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
En azından öpüşerek, sevişerek, bacak-göğüs göstererek, striptiz yaptırarak reyting kazanmıyorlar. Dizi yapmanın gereği olan kurguyla, merakla reyting kazanıyorlar. Bu bi mafya dizisiyse adam öldürmekten, örgütten, kandan-silahdan bol bişey olması normal değil mi?

Milletin ahlakanı, ecdadını yanlış tanımasını sağlayan dizilerden edepsizlik alacağıma

Ömer baba'dan dini mesaj
Polat'tan vatan sevgisi mesajı alırım.

"İyi tarafından bak". (:

İlla laf sokacan di mi arada muhteşem yüzyıl falan :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Yurdum insanının perşembe akşamları kumandayı hanımlara bırakmama nedeni :D

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Olay bu işte!

Geçen gün Muhteşem Yüzyıl konusunda anlatmaya çalıştığım şey buydu.

http://forum.shiftdelete.net/muhtesem-yuzyil/304362-muhtesem-yuzyil-ne-zaman-bitecek.html

O diziden tarih öğrenen bir nesil, o tarihi nasıl bilecek bir düşünün bakalım.

Konusu burası değil elbet ama kendimi tutamadım.

Evet, haklısın. Onun bir dizi ve kurgu olduğunu kavrayamıyorlar ne yazık ki :) Kavrayabilseler böyle olmayacak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

--

Ek olarak; Eğer bir tehlike arayacaksak, ecdadımızın dekolteli olup olmamasından öte, gelecek nesilleri mafya özentisi ve silah ile işlerini halleden zorbalar olarak yetiştirmek daha tehlikeli. Geçmişi bilmek elbette önemli ama geçmişte kaldı nihayetinde, bari geleceğimizi kurtaralım:)

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güzel bir dizi t.vyi sadece kurtlar vadisi için izliyorum onun haricinde başka dizi vs izlemiyorum haber + kurtlar vadisi

oduncu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim taktir ettiğim yanı her hafta adamlar sinema çekiyor resmen 1 saat 40 dk civarı reklamsız sürüyor