Kürt lider Al Pacino

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesajj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kürt açılımına Hollywood dopingi. Ünlü yıldız Al Pacino Kürt açılımını konu alan Fransız Türk ortak yapımı filmde rol almaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Kürt bir lideri canlandıracak.

965820090815051914640.jpg

Hollywood yıldızı Al Pacino Kürt açılımını konu alan Fransız - Türk ortak yapım bir sinema filminde rol alacak. 'Böyle mi Yaşam' adlı filmin yapımcılığını Fransa'dan CFK2 Prodüksiyon ve Türkiye'den Muhammed Arslan üstleniyor.

Filmin senaristliği ve yönetmenliğini, Yılmaz Güney'in 'Sürü' filminde de rol alan Şuayip Adlıg yapacak. Adlıg bugüne kadar Kürtlerin hayatını anlatan çok sayıda filme imza attı. Çekimler için 2010 Ocak ayında start verilecek.Muhammed Aslan filmle ilgili olarak, 'Amerika'da sinema sektöründe olan yeğenlerim aracılığıyla Al Pacino ile anlaştık. Filmin senaryosunu beğendi ve rol almayı kabul etti. Film son zamanlarda gündemde olan Kürt açılımına yönelik bir barış mesajı niteliğinde olacak' açıklamasını yaptı.

Al Pacino'nun 'Böyle mi Yaşam'da Kürt bir lideri canlandıracağını söyleyen Arslan, 'Kendisini ikna etmemiz 6 ay sürdü ama sonunda anlaştık. Çekimleri Irak'ta gerçekleşecek ve Kürt bir lideri canlandıracak' derken Pacino'nun film için ne kadar ücret aldığını açıklamadı.

Kast çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Arslan, 'Tarık Akan, Aytaç Arman, Başak Sayan ve Tuncel Kurtiz'e teklif götürdük. Çalışmalarımız devam ediyor' diye konuştu. 10 milyon dolara mal olması beklenen film İstanbul, Diyarbakır, Suriye, Irak ve Fransa'da çekilecek.

KARDEŞ KARDEŞİ VURUR MU?

Muhammed Arslan filmin 1980 döneminde Türkiye'den gitmek zorunda kalan Türklerin ve Kürtlerin hayatının anlatılacağını söyledi. Diyarbakırlı bir ailenin biri dağda terörist, biri asker biri de yurtdışında yaşayan üç oğlunun hikayesinin mercek altına alınacağı filmin senaryosu, Mahsun Kırmızıgül'ün 'Güneşi Gördüm' filmini anımsattı.

Kaynak

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Altınada kırmızı doğan görünümlü şahin de verirsek off valla yemede yanında yat tam lider olur o zaman filmde :D Ama modlu şahin olacak farlar felan değişmiş egzos takılmış bağann bağannn diye bağıracak araba bide türkü çaldımı bangır bangır tamamdır :) Gırooo

welat.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hahaha :D :lol:

hadi bakalım çeksin de inşallah aşırı kürt tarafını tutarak ortaya savaş çıkarmazlar :) :sneaky2:
unutmaki biz hiç bir zaman savaştan yana taraf tutmadık,savaşın devam etmesini isteyen akan kanın devam etmesini isteyenler,bu savaş politikası üzerinden rant elde eden ve kendi koltuklarını kaybetmek istemeyenler belli.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
yok zaten merak etmiyorum yazdıklarından nasıl bir tipe sahip olduğun belli...:thumbdown:
Yoksa sende forumdaki yorumlardan fal bakanlardanmısın ,yenimi çıktı bu ? :D

Bu arada söylediğim cümleyi neden kötü anladıgını anlamadım tip müsait olmasa neden bu role versinler ? :)

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
unutmaki biz hiç bir zaman savaştan yana taraf tutmadık,savaşın devam etmesini isteyen akan kanın devam etmesini isteyenler,bu savaş politikası üzerinden rant elde eden ve kendi koltuklarını kaybetmek istemeyenler belli.
sen polemik için mi siteye üye oldun, sana savaş çıkarırsın mı dendi! bir okumasını öğren sonra yaz dostum ;)
iki tarafta sonra dengesizleşip olaylar kavgaya dönecek diye savaş çıkmasın dedip muzip bir dille ... ortamı germe

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kürtlere bakış açınız bana; avrupalıların türklere bakışını hatırlattı "kısa boylu, kara, kıllı, suç potansiyeli olan, ilkel canlı"... demekki coğrafi olarak daha batıda olan doğudakini böyle görüyor :(

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
acaba senin tipin nasıldır çok merak ediyorum.

yok zaten merak etmiyorum yazdıklarından nasıl bir tipe sahip olduğun belli...:thumbdown:

hadi arkadaşım hadi her konuyu da saptırmayın.. bu kadar alınganlık neden??

heryörenin kendine has bir ( coğrafyasından dolayı ) fiziksel profili var. Bundan bile gocunuyorsanız vay sizin halinize.. Bir adama laz ya denildiğinde gülebiliyorsa sizler de artık kürt denilebilirliğine alışın.

Alınganlık yapmayın herşeye.
Ayrıca nickinin özellikle araştırılmasını istiyorum yönetimden. Belli ki burada konuları sürekli takip eden birisin. Konuyu sırf saptırmak çarpıtmak için yeni üyelik almışsın !!

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Şu adamı hiç sevmiyorum. Kıl Pacino :P

martial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu konuyu yönetici arkadaşların kilitlemesini istiyorum, konu raydan çıkmış siyaset bahane herkes kendi cahiliyle kalmış. Bakın arkadaşlar ben kürt değilim, ama Çanakkalede Kürt, türk, çerkez laz, bunlar değil mi omuz omuza savaşan bunlar değil mi italyanlara , fransızlara dünyayı zindan eden bunlar değil mi düşmanı denize atan...
Arkadaş lütfen oyuna gelmeyin hepimiz kardeşiz, evet orta da bir sorun var bu sorun ezelden beri olan bir sorun değil 1983 yılına dayan bir olay bunu ateşleyen kürt kardeşlerimiz değil hesapları farklı olan şahıslardır. Siz siz olun bu yemi yemeyin çünkü bu topraklar bizim hepimiz kardeşiz.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Abartmayın ya densizin biri iki tane msj attı diye zaten çevrimdışı olmuş gitmiş konuyu dağıtmayalım

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
harbi dentip müsait daha iyisni bulamzlardı kılığa bak :D:D:

wanted18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aferım bole dewam edin , bizim bu sazanlıgımız oldugu surece daha coooooook entrıkaya duserızz ,supersıınızz bırbırınızı yıyın ...

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
claw95 sen daha geçenlerde ban yememişmiydin :) Yine kaşınıyon galiba huzur bozan yazı yazma :closedeyes: :turned:

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşım film böyle olcak sataşma bana kendini de büyük görme herkes özgür ve kurallara aykırı birşeyde yapmadım .setgs sen niye sataşıyorsun peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...