Kurt Adam Anatomisi

Penetrator God

Doçent
Reaksiyon puanı
541

fdsg.jpg

Kurt adamlar bir likantroptur, anlamı onlar suret değiştirebilenlerden biridir ve laneti taşıyanlar asıl formu ile kurt formu arasında bir dönüşüme maruz kalır. Vampirler gibi ölümsüz değildirler ve bunun sonucunda yaşlanabilirler ancak kana açlık duyarlar. Normal insanların yedikleri besinleri bünyeleri kabul etmez. Vücutları sadece gümüşe karşı duyarlıdır.

Araştırmayı yapmamda ve kitabı yazmamda kişisel hiç bir gerekçem yok. Ne bir kurt adam ailemi öldürdü, ne biri tarafından saldırıya uğradım ne de kadavraları dışında bizzat tanıştım. Her zaman doğal olmayan şeylere karşı bir çeşit takıntım olmuştur. Kendim hakkında yazmayı sevmiyorum bu yüzden çalışmalarımın detaylarına geçelim.

Kurt adam diye adlandırdığımız yaratıkların fiziksel doğası ile ilgili yıllardır çalışmalar yürütüyorum ve bunu tamamlamaya çabalıyorum.Bu lanetin kaynağı nedir? Bulaşıcı mıdır? Nasıl tedavi edilir? Gibi soruların cevaplarını etraflıca araştırdım. Damocles'te bu tür konularda çok fazla tahmine dayalı ve kulaktan dolma asılsız öneriler ortalıkta gezmektedir.

Denek H

Cinsiyet - Irk: Erkek (Yıldız İnsanı)

Dönüşümlerinde yüksek derecede kontrol gözlemlendi. Bedensel oranları dönüşüm öncesi, dönüşüm anında ve dönüşüm sonrasında ölçülmüştür.Dönüşümün hemen ardından kafada bir şişkinlik gözlemlenmiştir. Dönüşüm sırasında gözlemlenen fiziksel değişikliklere aşağıda yer verilmiştir.

Boyda % 33 uzama gözlemlendi.
Omuz genişliğinde 26%'lık bir artış.
Kalçada %15 oranında sıkılaşma.
Kollarda %51 uzama.
Parmaklarda %10 oranında uzama. (Pençeler dahil değildir.)
Bacaklarda %20 uzama.

Asıl formu:

1.88 cm boyunda.
80 kilo ağırlığında.

Canavar formu:

İki ayak üstünde 223 cm boyunda. ( Ölçüme kuyruk dahil değildir) El ve ayaklarının yani dört ayak üstündeyken yerden yüksekliği 180 cm. İki kol arası mesafisi (kanat genişliği) 250 cm. 195 kilo ağırlığında tartıldı.

Denek, çeşitli zamanlarda ve çeşitli baskı seviyeleri altında, sık bir şekilde dönüşüme zorlanmıştır. Dönüşüm süreci içerisinde kısa bir süre sonra denek hayatını kaybetti.

Denek D

Cinsiyet - Irk : Kadın (Skyborn)

Dönüşüm öncesi ve sonrasındaki vücut ölçülerinin büyük olması deneği deneyler açısından son derece uygun yapıyor. Dönüşümün iç organlara olan etkileri. Kalp şişti, sonrasında ciğerler ve kemikler ona uygun bir oranda büyüdüler. Deneğin dönüşüm anındaki göğüs ağrılarının sebebinin bu olduğunu söyleyebiliriz.

Bacak kaslarında gözlemlenen değişiklikler: Yaratığın bilinen güç ve hızına ulaşabilmesi için sadece kaslarda bir büyüme olması yeterliydi ancak gözlemlerime göre rengi de koyu kahverengine dönüşüyor. Bu durum dönüşüm sırasındaki kan kaybının sonucu olabilir.

Deneği iyileştirmek için bilinen tüm tedavi yöntemlerinin esansını damardan uyguladım ancak ilaçların etkileri damarları büzüştürdü kalbe ulaştığında ise ana damarlar tamamen kapandı ve denek dakikalar içinde öldü.

Son düzenleme: