Küre.tv yayın hayatına başladı...

Bu konuyu okuyanlar

muratflash

Rektör
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,809
Reaksiyon puanı
510
Puanları
113
Küre.tv yayın hayatına başladı

Televizyon ve radyo programlarına internet, cep telefonu ve medya oynatıcı cihazlar üzerinden ulaşmayı sağlayacak Küre.tv web sitesi yayın hayatına başladı.

"Türkiye'nin İnternet Medya Platformu" sloganı ile yayına başlayan Küre.tv, geleneksel yayıncılığı yenilikçi teknolojiler ile buluşturmayı ve izleyicilere esnek bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Samanyolu Yayın Grubu önderliğinde geliştirilen kure.tv, Televizyon ve Radyo kanallarına ait programları kullanıcının istediği zaman ve dilediği cihazdan izlemesini sağlayacak bir internet hizmeti. Küre.tv ile hem kanalların canlı yayınları hem de programların yayınlamış bölümleri rahatlıkla seyredebiliyor. Programlar, canlı olarak yayınlandıktan kısa bir süre sonra kure.tv'den izlenebilmesi için siteye ekleniyor.

Küre.tv tarafından sunulan program videolarını izlemek için internete bağlanabilen bir kişisel bilgisayara, cep telefonuna veya medya ünitesine sahip olmak gerekiyor. Kullanıcılar dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, sunulan videolara yüksek kalitede görüntülemek ve kendi yayın akışlarını oluşturarak beğendikleri dizileri, haberleri ve daha pek çok programı seyredebiliyorlar.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca; "İnternet kullanımının dünya sıralamasında üst sıralarda olduğu ülkemizde, yayıncılık anlayışımızın da çağı yakalaması gerekiyor. Bu maksatla oluşturduğumuz kure.tv platformunu yayıncıların ve izleyicilerin beğenisine sunduk. Hedefimiz kure.tv'yi bu alanda öncü markalardan biri haline getirmektir" dedi.

Samanyolu Grubu TV Kanallari, Radyolarındaki Tüm Programların Canlı Yayın ve Tüm Bölümlerini İzleyebilirsiniz.
Küre.tv'ye ulaşmak için resmin üzerine tıklayınız...

Kure.tv şu an test aşamasındayken,sadece davet edilmiş kullanıcılar giriş
yapmaktaydı.Şimdi herkes KAYIT yaptırsıın yaptıırmasıın istediğini izleyebiliyor,üyelikte avantaj var

Üyelik için buradan


 

vegaturk

Profesör
Katılım
21 Haziran 2008
Mesajlar
3,718
Reaksiyon puanı
117
Puanları
0
Çok iyi bir kaç video izledim site çok iyi düşünülmüş yanlız video oynatıcısı bir halta yaramaz video ön izleme barında geri alınca baştan tekrar başlıyor yüklümüyü yani kotalı kullanıcılar için sorun oluşturabilir...
 

HARBİKIZ

Profesör
Katılım
25 Eylül 2008
Mesajlar
1,282
Reaksiyon puanı
132
Puanları
63
yandaş propoganda araçlarını devreye sokmuşlar.....
 

halil48

Öğrenci
Katılım
28 Haziran 2008
Mesajlar
36
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Güzel bir hizmet tebrik ederim çalışanlarına,hayırlı olsun.
 

musabbu

Profesör
Katılım
26 Nisan 2010
Mesajlar
1,073
Reaksiyon puanı
23
Puanları
38
Aşkı Memnuyu izlemektense, 5. boyutu tercih ederim.
Hayırlı olsun.
Emeği geçenlerden de Allah Razı olsun.
 

Son mesajlar

Üst