Kürdistanı tanımada salam taktiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eray045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250

1224710693.jpg

Türk dış politikasının kırmızı çizgilerini birer birer silen AKP iktidarı, sözde Kürdistan’ın adım adım tanınmasına göz yumuyor

Haber: Fatih ERBOZ
AKP iktidarının, PKK terörüne son vermek amacıyla uyguladığı yanlış politikalar sonucu Türkiye, Irak’ın kuzeyindeki peşmergelerle muhatap edildi. Bu vahim gelişme, sözde Kürdistan’ı tanımanın bir ön adımı olarak nitelendirildi. Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin (KYB) Ankara Temsilcisi Bahroz Gelali, Bağdat’ta sözde Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile Türkiye’nin Irak Özel Temsilcisi Murat Özçelik’in başkanlığındaki heyet ile yapılan görüşmelerin ardından üst düzey bir Türk heyetinin yakında Erbil’i ziyaret edeceğini söyledi. Gelali, bu ziyaretin geçtiğimiz günlerde Bağdat’ta yapılan görüşmenin bir devamı olacağını kaydetti.

Peşmergeye gitmişlerdi
AKP Hükümeti, PKK pazarlığı için daha önce ağır sözlerle eleştirdiği peşmergenin ayağına gitmişti. Geçtiğimiz aylarda Türkiye topraklarında gözü olduğunu gizlemeyen, Türk milletini soykırımı yapmakla suçlayan Ermenilerle görüşen AKP iktidarı, Kuzey Irak’ta PKK’yı besleyen permergelerle de masaya oturmuştu. Bağdat’ta gerçekleşen görüşmede masanın bir tarafında peşmerge reisi Mesut Barzani ve heyeti, diğer tarafında ise, Türkiye’nin Irak Özel Temsilcisi Murat Özçelik başkanlığındaki Dışişleri Bakanlığı heyeti yer almıştı. Heyet Barzani’ye “PKK’ya karşı birlikte çalışalım” mesajı vermişti.

İşte ‘Salam’ taktiği
Bir konu doğrudan halledilemiyorsa, onu küçük küçük parçalara ayırıp kimsenin fark edemeyeceği şekilde halletmek.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=10282

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şu düştüğümüz hallere bak yazık....!

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Akp yandaşları bunları göremiyor malesef, ama laf ergenekon a gelince bize karşı laf kalabalığı yapmaktan geri kalmıyorlar.

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu Yenicağ gazetesi de Nihal Atsız'ın Fikir akımını desteklediği için Kafatasçı Türkcü olduğu için Türkten Baska herkesi düşman belledi için böyle seyleri yazması normal.. Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiç bir zaman Kürdistan Diye bir yer tanımayacaktır .. Bunu bile bile Bu ŞAMANİST YENİCAĞ gazetesi halkı NİHAL ATSIZ'ın kafatascı Türkcülük fikirleriyle zehirlemeye calisiyor. Nihal Atsız denilen fikir adam'ı Mhp'nin kurıucu kadrosunda yer almasına rağmen Din'i benimsemediği için Şamanist bir yapiyı desteklediği içim Mhp'den ayrılmıstır. Ve Bu Yenicağ Gazeteside o doğrultuda yayın yapan Türkiyede yaşayan bütün ırkları düsman goren ( Laz,Çerkez,Abaza,Gocmen,Kürt) bir yapıya sahiptir.

Eee İşi gücü kafatası olcmekten ibaret olan , Ne mutlum Türküm Diye sözünü icten söylediğim Halde Laz Kökenli olduğum için beni düşman gören , Atatürkün Yolunda ilerlediğini idaa edip başbuğ olarak Nihat Atsız ve Ulu önder Atatürk'ü gören ama nedense Atamız'ın "YURTTA SULH CİHANDA SULH.." gibi sözlerine yok sayan bir zihniyetin gazetesinden ne beklenir ...

Saygılar...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Bu Yenicağ gazetesi de Nihal Atsız'ın Fikir akımını desteklediği için Kafatasçı Türkcü olduğu için Türkten Baska herkesi düşman belledi için böyle seyleri yazması normal.. Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiç bir zaman Kürdistan Diye bir yer tanımayacaktır .. Bunu bile bile Bu ŞAMANİST YENİCAĞ gazetesi halkı NİHAL ATSIZ'ın kafatascı Türkcülük fikirleriyle zehirlemeye calisiyor. Nihal Atsız denilen fikir adam'ı Mhp'nin kurıucu kadrosunda yer almasına rağmen Din'i benimsemediği için Şamanist bir yapiyı desteklediği içim Mhp'den ayrılmıstır. Ve Bu Yenicağ Gazeteside o doğrultuda yayın yapan Türkiyede yaşayan bütün ırkları düsman goren ( Laz,Çerkez,Abaza,Gocmen,Kürt) bir yapıya sahiptir.

Eee İşi gücü kafatası olcmekten ibaret olan , Ne mutlum Türküm Diye sözünü icten söylediğim Halde Laz Kökenli olduğum için beni düşman gören , Atatürkün Yolunda ilerlediğini idaa edip başbuğ olarak Nihat Atsız ve Ulu önder Atatürk'ü gören ama nedense Atamız'ın "YURTTA SULH CİHANDA SULH.." gibi sözlerine yok sayan bir zihniyetin gazetesinden ne beklenir ...

Saygılar...

1 yıldır takip ediyorum bu
gazeteyi..
kuruluşunda kafatasçı zihniyet güdmüş olabilir ama şuan gayet ulus çıkarlarını güdüyor..
milli kelimesinın kullanımından rahatsız olanlar bu tip yazılardanda rahatsız oluyor..
genel için demiyorumda ben son 1 yılda laz,çerkez vb. hiçkimseye bir lafı yok.. ben görmedim..

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Eray Googlede Atsızlar diye bir araştırma yap gercek zihniyetlerini öğren o zaman ;)

o kadar diyorum ...

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Erdoğan zaten eşbaşkan olduğunu kendisi itiraf ediyor yani amerikanın projesine hizmet ediyor..Eeee patron ne derse o olacak..

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Eray Googlede Atsızlar diye bir araştırma yap gercek zihniyetlerini öğren o zaman ;)

o kadar diyorum ...

zaten bir sizinkiler değişir başka kimse değişemez. Seçilmiş kişiler sizi.
Neo cemaati :) ya da neo-con mu desem :whistling:

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yaw bu günlerde neden her taraf siyasi yazılarla doldu. burası teknoloji haber sitesi değil mi?. tabi gündem olabilir ama benim dikkatimi çeken gündemin siyasi olarak aktarılması.