- Reaksiyon puanı
- 6,139
İbranice ?Hangi dili konuşuyor ?
İbranice ?Hangi dili konuşuyor ?
turkişHangi dili konuşuyor ?
Küfür mü yapıyor Yoksa Kardeşlere selam mı?turkiş
?שלום, מה שלומך cikİbranice ?
babacık dıoKüfür mü yapıyor Yoksa Kardeşlere selam mı?
Hayvanı asimile etmeye utanmıyor musun ? !!!babacık dıo
Aynn tahminimce öyle diyordur ??שלום, מה שלומך cik
שלום, טוב, תודה cik cik
cik cike cik cik ?אתה מדבר עברית cikkkk
ibranice bilmeyen kuşa kuş demem yanii
evladım gibide ondan :dHayvanı asimile etmeye utanmıyor musun ? !!!
Onun babası başkası bir kere nasıl babacık diyor sana. !
Asimile etmeyi hafifletmeye çalışmayın sizi kınıyorum. Yanımda arkadaşım var oda kınıyor..evladım gibide ondan :d
3 kusuma babacık demeyi ogrettim bilmem kanka.O değilde konuşma engelli kuş var mıdır acaba ? ?
Hani konuşma derken. Cik cik bile diyemeyecek tamamen sessiz sakin veya absürd cikcikleme yapan varmı merak ettim gerçekten3 kusuma babacık demeyi ogrettim bilmem kanka.
bilemem ya knk kızınca bır ısırıo gecen elımı kanattıHani konuşma derken. Cik cik bile diyemeyecek tamamen sessiz sakin veya absürd cikcikleme yapan varmı merak ettim gerçekten
Nie =( benden daha iyi yaşıyo hayvan vallahaO değilde konuşma engelli kuş var mıdır acaba ? ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asimile etmeyi hafifletmeye çalışmayın sizi kınıyorum. Yanımda arkadaşım var oda kınıyor..
.dBen troll mesaj görmemek için DH'den kaçıyorum, burada da çıkıyor. ?
İsyan yakındır. Bir sabah ansızın kaçabilir..bilemem ya knk kızınca bır ısırıo gecen elımı kanattı
Sen et yerken ona solucan veriyor musun ? Tam bir yalancı sözleri bunlar asimile ediyorsun hayvanı...Nie =( benden daha iyi yaşıyo hayvan vallaha
tecnopata kaçın amma kelime lere dikkat edin 2 ay once dün girdim anında ban yedimBen troll mesaj görmemek için DH'den kaçıyorum, burada da çıkıyor. ?
evde gezinıyo marul salatalık yiyio et yerse veriyim kablumbaya veriyorum yiyiorİsyan yakındır. Bir sabah ansızın kaçabilir..
Sen et yerken ona solucan veriyor musun ? Tam bir yalancı sözleri bunlar asimile ediyorsun hayvanı...
Kaç yıl yediniz ayıptır sorması ?tecnopata kaçın amma kelime lere dikkat edin 2 ay once dün girdim anında ban yedim
sınırsız galıba acılmadıKaç yıl yediniz ayıptır sorması ?
sdn der geçerim arkideşKaç yıl yediniz ayıptır sorması ?
Geçmiş olsun. Zalim yönetimlere karşıyım.sınırsız galıba acılmadı
aslında düzgün kelime kullanıyordum anında kelimeden ban yedim tecnopatapatGeçmiş olsun. Zalim yönetimlere karşıyım.
Sanki hepsi filoloji uzmanı.
Ooooo kuş bizden çıktı.bilemem ya knk kızınca bır ısırıo gecen elımı kanattı
Nie =( benden daha iyi yaşıyo hayvan vallaha
Boşverin. Dediğiniz gibi burası candır can.aslında düzgün kelime kullanıyordum anında kelimeden ban yedim tecnopatapat
Ya kapıyı acıncada babacık diyor 2 yüzlü kuslarımOoooo kuş bizden çıktı.
Kan çıkaran küçük varlıklar Kardeşliğimizin sembölüdür.
Yanında kaplumba kavurma yermisin biladerimBoşverin. Dediğiniz gibi burası candır can.
Hadi bende kurbanımı keseyim. Balkonda 2 kumru kuşu varda.
Ekmek alıp geliyim kumruları kumru yapıp yiyeyim..
Çok elleme. Gece bıçağı boğazına dayar bak demedi demeYa kapıyı acıncada babacık diyor 2 yüzlü kuslarım
Çok şanslı ortağım var yaa.Boşverin. Dediğiniz gibi burası candır can.
Hadi bende kurbanımı keseyim. Balkonda 2 kumru kuşu varda.
Ekmek alıp geliyim kumruları kumru yapıp yiyeyim..
Bedava olduğu sürece yerim tabikii ?Yanında kaplumba kavurma yermisin biladerim
bir ara kırlangıc yumurta yapmış onu aldım bizimkelirin altına koydum cıktı kırlangıs besledım sattım vallahaBedava olduğu sürece yerim tabikii ?
Profildeki sizin kuş mu?bir ara kırlangıc yumurta yapmış onu aldım bizimkelirin altına koydum cıktı kırlangıs besledım sattım vallaha
EvetArkadaşlar benim profile gelin pp'ye yorum yapın bakalım sjsj
Profildeki sizin kuş mu?
Bizde de var iki tane biri cennet papağani biri de sizinkinin mavisi