Arkadasım bu ornek kotu bır ornek degılkı kızıyorsun boyle..dinomozor dedi ki:Asıl bu fotoğraf kaldırılmalıdır.Kuran'ı Kerim i Kuran'ı Kerim olmaktan çıkartıyorsunuz.Bu tip haberler hurafeden ibarettir.Kuran hepimize açıkca anlayabilelim diye gönderildi bir şifreli kitap olarak gönderilmedi.Bu tip çıkarımlar daha çok Hristiyanlık ve özellikle Yahudilikte görülürdü ama son zamanlarda Kuran'da hedef alınmaya başlandı....üstelik Kuran daki Sure ve Ayetler deki numaralarıda insanlar verdi hatta şu anda çoğumuzun evindeki Kuran'ı Kerim'ler İniş sırasına göre değil din bilginleri tarafından belirlenen sıraya göre basılmış haldedir.....
yane daha oncekı sozlerınden benım anladıgım su"bu tıp seyler yahudılık ve hrıstıyanlıkta cıkarılırdı sımdı bıze el attılar, yane aslında boyle seyler kuranda olamaz,bunlar baskalarının uydurmaları" gıbısınden anladım ve ona dayanarak amacları ne dedım?dinomozor dedi ki:Hayır kızdığımdan değil Kuran'ı Kerim in bu şekilde bir sırlar kitabı yada şifre sistemi içeriyormuş gibi gösterilmesine üzülüyorum......son cümlenizi anlamadım....
sen hiç yorma kafanı arkadasım bu dın baska dınlere benzemez oyle kolay kolay da dejenere olmaz.dinomozor dedi ki:öncelikle şunu söyleyim bu konuyu açan arkadaşa da kızdığım falan yok iyi niyetli olduğu inancındayım....
sorunun cevabınıda şöyle vereyim ; Olacağından değil ama bu tip şeylerle diğer dinler gibi özünden ayrılıp dejenere olmasını istemememdir
Pesimist dedi ki:Aşağılayıcı mesaj silinmiştir. Seviyeyi koruyalım.
Tamam yazının kaynak verilmeden silinmesine hak verrim fakat arkadaş şunu bilki Yüce Allah bize bi akıl vermiş ve çevrenizde olun bitenleri merak edin ve keşfedin araştırın demiş ve o tartışılan resimli kaynak Kutsal kitabımızı kötülemek yerine Yüce Allahın tek bir isminin bile zerresinin ne gibi sırlarla kaplı olduğuru gösterir. Beni anladığın için teşekkür ederim.orcagada dedi ki:Pesimist dedi ki:Aşağılayıcı mesaj silinmiştir. Seviyeyi koruyalım.
Brawo.
İşte bir adil yönetim örneği daha.
Neden sildin ki? Kime göre aşağılayıcı? Tek kriter sen misin?
Cevabı olan verirdi.Sana ne?
Benim mesajımda aşağılayıcı olan neydi?
Böyle olmaz Pesimist.
Senin yaptığına diktatörlük denir.
Hiç yakıştıramadım.
Ayrıca paylaşan arkadaş kaynak vermeli ki ne derece doğru bilelim.
Hangi seviyeyi koruduysan bir açıklama yaparsın artık.
Zaten ortalık kuranın şifresini çözmeye çalışan bir sürü tuhaf adamdan geçilmiyor.
Sanki **** değilde mit ajanı.
Hem beni anlayın diye kitap apaçıktır diyor tanrı.Dikkat edin APAÇIK.Bunun lamı cimi var mı yahu?Bizim kriptograflar *************************
Bayılıyorum bu samimiyetlerine.!!!!!
O yüzden 62 den tavşanda çıkıyor mu diye yazdım.
Ve tekrar ediyorum.
yüce rabbimin adını agzına alırken biraz hatta mümkün olduğunca edepli olucaksın ********************* bu birorcagada dedi ki:Pesimist dedi ki:Aşağılayıcı mesaj silinmiştir. Seviyeyi koruyalım.
Brawo.
İşte bir adil yönetim örneği daha.
Neden sildin ki? Kime göre aşağılayıcı? Tek kriter sen misin?
Cevabı olan verirdi.Sana ne?
Benim mesajımda aşağılayıcı olan neydi?
Böyle olmaz Pesimist.
Senin yaptığına diktatörlük denir.
Hiç yakıştıramadım.
Ayrıca paylaşan arkadaş kaynak vermeli ki ne derece doğru bilelim.
Hangi seviyeyi koruduysan bir açıklama yaparsın artık.
Zaten ortalık kuranın şifresini çözmeye çalışan bir sürü tuhaf adamdan geçilmiyor.
Sanki ******** değilde mit ajanı.
Hem beni anlayın diye kitap apaçıktır diyor tanrı.Dikkat edin APAÇIK.Bunun lamı cimi var mı yahu?Bizim kriptograflar ******************************
Bayılıyorum bu samimiyetlerine.!!!!!
O yüzden 62 den tavşanda çıkıyor mu diye yazdım.
Ve tekrar ediyorum.
Mars dedi ki:mesela eliften sonraki boşluğun nedeni nedir?