Kurabiye Hırsızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir gece kadının biri bekliyordu havaalanında.Havaalanındaki dükkandan bir kitap ve bir paket kurabiye alıp, banka oturdu.Kendisini kitabına öyle kaptırmıştı ki, ama yine de yanında oturan adamın olabildiğince cürekar bir şekilde aralarında duran paketten birer birer kurabiye aldığını görüyordu nekadar görmemezlikten gelmeye çalışsada.Bir taraftan kurabiyesini yerken gözü saatteydi.
Kulağı saatin tik taklarındaydı ama yinede engelleyemiyordu tik taklar sinirlenmesini.Düşünüyordu kendi kendine ''Kibar bir insan olmasaydım, morartırdım şu adamın gözünü şimdi !!!..'' Kadın kurabiyeye her uzandığında adamda uzatıyordu bir tane almak için.Sonunda pakette tek bir kurabiye kaldı !!
''Bakalım şimdi ne yapacak ?'' dedi kadın içinden.Adam küçük bir tebessümle uzandı son kurabiyeye ve böldü ikiye.Yarısını atarken ağzına verdi öteki yarısını kadına !! Kadın kapar gibi aldı kurabiyeyi sinirlenmişti artık iyice ve ''Aman allahım ne cüretkar ve kaba bir adam üstelik teşekkür bile etmiyor'' diye geçirdi aklından.
Uçağın kalkacağı anons edilince bir iç çekti ve topladı eşyalarını ve yöenldi çıkış kapısına dönüp bakmadı bile ardında bıraktığı ''Kurabiye hırsızına''.Uçağa bindi ve oturdu rahat koltuğuna.Çantasına uzatınca elini gözleri açıldı şaşkınlıkla.Aldığı kurabiye çantasında duruyordu hiç dokanılmamış vaziyette !!! Çaresizlik içerisinde bir iç daha çekti ''Bunlar benim kurabiyelerimse eğer; ötekilerde onundu ve paylaştı benimle en sonuna kadar'' Özür dilemek için artık çok geçti ''kaba cüretkar ve kurabiye hırsızı'' kendisiydi işte....

Kaynak: Takvim yaprağı:happy: okudum hoşuma gitti paylaşmak istedim...

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Daha öncede Muzurr vermişti bunu "Telafi edilemeyen 5 hata" idi sanırım başlığı tam hatırlamıyorum ama tekrar hatırlamak güzel oldu :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya herkes verecek bi konu bulamamış yada üyelerin çok hoşuna gitmiş her fırsatta açtık konuyu :D konunun yaşam süresi fazlasıyla kısaldı bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...