kuponu kaybettim

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Simdi söyle : Maçlara baktım hepsi tutmus. iyi güzel 5 liraya 500lira kazandık(arkadaslara bölmeden' arkadaşa wp'den yazdım bakmadı. Okula gittim sınıf farklı olduğu için tenefüste bahçede bulustuk. kitabın içine sakladım kuponla maç sonuçlarını. Milletten gizleye gizleye gösterdim tuttuğunu. Çıkışta biz 6ya giden 11 yasında veletleriz. Adamlar bize parayı vermez falan.3 ortağız (ben dahil). Arkadaş ben ablama vereyin o alsın ablamada bi 100 kağıt verir hallederiz dedi. Benim eve geldik. Kupon kimde kalıyo dedim sende dediler. Kapıya geldim sonra babam geldi kapıyı açtı. Sonra ne yaptım bilmiyorum kağıt yok. Nasıl bulacam bilmiyorum.

edit:Fotosu v.s. yok
edit:11 yasında 6ya giden veledim arkadasların payını cebimden ödeyemem.

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Veled küçük olan kişilere değil aklı yerinde olup üslubu olmayan kişiye denir. Kaybetme konusuna gelicek olursak o an ne yaptığını hatırlamaya çalış olayı canlandır o anda yere bırakmış olabilirsin birşeyin altına girmiştir onu bulmaktan başka yapacağınız bişey yok.

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Veled küçük olan kişilere değil aklı yerinde olup üslubu olmayan kişiye denir. Kaybetme konusuna gelicek olursak o an ne yaptığını hatırlamaya çalış olayı canlandır o anda yere bırakmış olabilirsin birşeyin altına girmiştir onu bulmaktan başka yapacağınız bişey yok.
inş babam bulmamıstır kuponu yerde