- Reaksiyon puanı
- 7
Küpe takıcam nerden takıcam? Nerden kulağımı deldirecem? Ve ucuz küpeyi nerden bulacam?Nelere dikkat etmeliyim? (ERKEĞİM YAŞ 16)
Yazdım birşey çıkmadıyoutube a yazsan tonla sonuç çıkar heralde.
tabi ki satan yerler deldiriyor ama kuyumcular deldirmezkulağını donduruyor sonra da küpeyi takıyor
Hocam Nereye gidicem ben deldiren yerler diyorsunda deldiren yerler neresi? Bir de ben kulağın 1. lobunu yani kulak memesini deldiricem ne kadar fiyatı biliyor musun?kulağını donduruyor sonra da küpeyi takıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi ki satan yerler deldiriyor ama kuyumcular deldirmez
Hocam Altın küpe ne kadardır?Bu işi bazı kuyumcular yapıyor. Öyle bir kuyumcu bulamazsan Sağlık ocağına git. En güvenlisi de o olur. (Mikrop kapma riski var) Küpe de zaten kuyumcudan alınır. Bir süre alıştırma küpesi takıyorlar. Altın dışında küpe kullanma. Pas, mikrop, ileride sorun olabilir.
Ben çelik ucuz bi küpe takmayı düşünüyordum olmaz mı?Bu işi bazı kuyumcular yapıyor. Öyle bir kuyumcu bulamazsan Sağlık ocağına git. En güvenlisi de o olur. (Mikrop kapma riski var) Küpe de zaten kuyumcudan alınır. Bir süre alıştırma küpesi takıyorlar. Altın dışında küpe kullanma. Pas, mikrop, ileride sorun olabilir.
Sen küpe takıyor musun hocam?Fiyatları bilmiyorum. Küpeye göre değişir tabii ki. Gerçek paslanmaz çelik bulursan olur.
Paslanmaz olduğunu nerden anlayacağım?Fiyatları bilmiyorum. Küpeye göre değişir tabii ki. Gerçek paslanmaz çelik bulursan olur.
Farkı nedir? Neden Mıknatıslılar ile başlamamı önerdiniz?Mıknatıslılar ile başlayın bence.
Arkadaşlarım hep öyle başladı. Alışmak için. Tak çıkar daha kolay. Deldirme de yok.Farkı nedir? Neden Mıknatıslılar ile başlamamı önerdiniz?
Parmagi nereye takilirsa?Kavgalarda birisinin parmağı takılırsa kulak memesi gider. Bilgin olsun. (Kız kardeşlerim küpe kullanıyor) Paslanmaz çeliğin bileşimi yazar üzerinde veya etiketinde. (Chrome Vanadium)
Aslında kuyumcular haricinde hani o sus filan satan yerler vardi da adini hatırlamıyorum ama erkek oldugun icin sende yapmazlar en iyisi bulursan kuyumcuya git yani izmirdesin buyuk sehir ora xd bu arada mıknatıs taktırsan daha iyi ya da hic takma cunku caiz degil diyorlar xdHocam Nereye gidicem ben deldiren yerler diyorsunda deldiren yerler neresi? Bir de ben kulağın 1. lobunu yani kulak memesini deldiricem ne kadar fiyatı biliyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İzmirdeyim bu arada
Hayir erkeklere caiz degil cunku kupe kız takısı hatta takı takmak da erkeklere caiz degilmis xdgrezimonk hurafe onlar diye biryerlerini yırtıyor ona göre dövme,küpe caiz onda dövme,küpe yok.
İzmir'e hoşgeldinizbu arada mıknatıs taktırsan daha iyi ya da hic takma cunku caiz degil diyorlar xd
Nasil yani izmirdeki tum erkekler kupe mi takiyor xdİzmir'e hoşgeldiniz![]()
?Nasil yani izmirdeki tum erkekler kupe mi takiyor xd
- Erkek saçını uzatamazErkeğe kadın kılığına girmek veya özenmek, ve kadına da erkek kılığına girmek caiz değil. Küpe öyle bir özenti uyandırıyorsa, o zaman caiz değil. Bazı madenler de (Altın mesela) erkekliği etkiliyormuş. İpek için de öyle geçiyor. Ülkenin farklı yörelerinde de küpe takan erkekler farklı algılanabilir. Birileri peşinize takılabilir. Yöresel adetlere dikkat etmeli.