Kullanılmış Telefon Mu Göndermişler?

tavsiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ACİLLL YARDIM LÜTFEN
LENOVO VİBE P1ma40 model P1M
İnternetten sipariş ettim p1m açtım jelatin açılmamış gibiydi üstünde dora şerit halinde jelatin vardı. Normalde kutu içeriğinde kılıf arka kapak ve ekran koruyucu internette izlediğim kadarıyla çıkmıyor. Ancak bana bir lacivert kılıf takılmış birde ekran koruyucu takmadan koymuşlar. İMEİ kontrol ettim kayıtlı. Garanti sorguladım 627 gün kaldı yazıyor. Garanti başlangıç 20.12.2016 bugün 30.06.2017 Nasıl oluyor 2 yıl lenovo garantisi. Ayrıca bence kurulum olmuş reset atılmış gibi ilk kurulum kısa sürdü tarih felan yani.
1. ürün kullanılmış mıdır.
2. ithalat garantili midir.
O kadar sordum ürün açılmamış sıfır 2 yıl garantili dediler.
Gitti gidiyorda firmaya geri mi göndereyim nasıl olacak.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Ürün gitti gidiyordan ise zaten ben şahsen düşünüyorum, fakat siz gönlünüz rahat olması adına lenovo servisi arayın sorun, detaylı bilgi alın. sonrasında duruma göre acil iade edin derim

tavsiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Teşekkürler. Lenovo servisi aradım. Aldığınız yerle görüşün diyor. Aldığım yerde kullanılmış diyecek sanki. Nasıl iştir?
--- Gönderi Güncellendi ---
Ürün gitti gidiyordan ise zaten ben şahsen düşünüyorum, fakat siz gönlünüz rahat olması adına lenovo servisi arayın sorun, detaylı bilgi alın. sonrasında duruma göre acil iade edin derim
Teşekkürler. Lenovo servisi aradım. Aldığınız yerle görüşün diyor. Aldığım yerde kullanılmış diyecek sanki. Nasıl iştir?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Sen lenovoya kullanılmışmı diye sorma. direkt olarak garanti sorgulamak istiyorum de. eğer halen vermiyorlar ise bilgi iade et uğraşma zaten işkillendiyse bir insan midesi hep bulanır gerek yok

tavsiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sen lenovoya kullanılmışmı diye sorma. direkt olarak garanti sorgulamak istiyorum de. eğer halen vermiyorlar ise bilgi iade et uğraşma zaten işkillendiyse bir insan midesi hep bulanır gerek yok
Garanti sorgulayamıyoruz diyor. Ancak siz fatura tarihine bakın o tarihten itibaren 2 yıldır diyor.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Orijinal bir kutu açılımını izle, baktın içerik gerçekten alakasız hiç canını üzme et iadeni rahatla :)

tavsiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Orijinal bir kutu açılımını izle, baktın içerik gerçekten alakasız hiç canını üzme et iadeni rahatla :)
Teşekkür arka kapak ve film koruyucu çıkmıyor videolarda sanırım hemen iade.
Faturayı gönderecek miyim yoksa alt nüshası bende mi kalsın sorun olursa.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74

Faturayı gönderecek miyim yoksa alt nüshası bende mi kalsın sorun olursa.

Açıkçası kendinize fotokopi çekin yada firma ile görüşüp iade prosedürünü öğrenin derim

tavsiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Bir ürüne 2 fatura kesemezler senin aldığın telefon fatura tarihinden sonra garanti kapsamı başlar sen yine de aldığın yerle konuş aksesuar konusunda birşey diyemem. Normal şartlarda sen aldığın gün garantisinin başlaması kazımdı ama bazı telefoncular büyük media mark Teknosa gibi mağazalar değil küçük yerler telefonu alıp sim kart takıp bir incelleme kontrol yapıyorlar maalesef belki sana da öylesi denk gelmiştir. Benim başıma 5800 çıktığı zamanlarda geldi normal küçük telefoncu resmen gözümün önünde kutusundan çıkarttı hatta kendi sim kartını takmıştı verdi bana buyur bak diye. Bende biraz inceledim dedim başka rengi varmı bilenler vardır kırmızı rengi falanda oluyordu Yok abi elimde ki tek o var dedi. Bende içim rahat etmemişti gittim 100 tl fazla verip media marktan hiç açılmamış kutu aldım.
Yani dikkat etmekte fayda var hepsinin günahını alamam tabi kimi de ürün geri iade gelmesin diye test yapabiliyor sıfırda olsa sonuç olarak arıza çıkabiliyor

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,348
O kutu açılmış kardeşim ya geri iade yada yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bir telefon seninkisi