Kullanıcı Hesapları Sorunum ?

shaheen35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben SDN ye yaklaşık 4-5 senedir üyeliğim bulunmaktadır.Bundan 2 sene önce forumda konu açamama dair sorunlar yaşadım ve farklı üye almıştım ve bunda da sıkıntı oldu sonrasında bunu bir modaratöre bildirdim ve oda konuyu yetkililere ilettiğini söyledi.Benim isteğim açtığım tüm kullanıcı hesaplarımın silinmesiydi.Fakat bu gerçekleşmedi ve hepsiyle giriş yapabiliyorum.Tekrar bu konuyu açmak zorunda kaldım ve lütfen artık açtığım kullanıcılarımın silinmesini istiyorum.Eğer bu olursa düzgün bir hesap açıp SDN de aktif bir kullanıcı olmak istiyorum.Silinmesini istediğim,Kullanıcı Bilgileri : [Hesap 1 : shaheen] - [Hesap 2 : sahinsahin] - [Hesap 3 : denemeden] - [Hesap 4 : shaheen35] - [Hesap 5 : sahin.c] Bu hesapların bana ait olduğunu kesinleştirmek adına hesapların şifrelerini ve mail adreslerini verebilirim.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Millet multiden banlanır, sen nasıl böyle hesap açtın. :)

Neyse biri ilgilenir ve tek hesabın olur umarım. :D

shaheen35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Millet multiden banlanır, sen nasıl böyle hesap açtın. :)Neyse biri ilgilenir ve tek hesabın olur umarım. :D
umarım bu hesapları banlamazlar. Bilgisayar okuduğum için banlanma veri tabanında kullanıcı değerini 0 yaparak kalır. :) [Gerçi sdn nin nasıl kodlandığını bilemem] bu yüzdende kullanıcı bilgilerinin saklandığını düşünüyorum ve ben temiz bir kullanıcı açmak istediğimde üye olurken tüm mail adreslerini [bu banlananlar da dahil olmak üzere] taradığı için bana bu mail adresiyle kullanıcı alınmış diyecek ve zıvanadan çıkıcam :) . Bu yüzden tamamen silinmesini istiyorum bu mümkünse.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Durumla ben ilgileceneceğim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
alla alla silinince ne olcak ki. aç bir hesap kullan.

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yüzde yüz garanti veriyorum, bu hesaplar banlanır. Asla silinmez, tecrübe ile sabittir. Hatta sana multiden ceza bile verebilirler.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bence tümden banlayın gitsin. suya sabuna dokunmadan :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
[MENTION=52082]shaheen35[/MENTION] hesapların komple silinmesi mümkün değilmiş. İstersen biri kalsın diğer dördünü banlayayım, yok ben hiçbirini istemiyorum dersen hepsini banlarım ama o mail adreslerini kullanarak üye olamazsın. Bana özel mesaj yolu ile ulaşarak kararını bildir lütfen.

shaheen35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ülkemizde düşünce mantığı gelişmemekte yorumlara bakarmısın komik olabiliyoruz zaten sadece yazık :) [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] ilgin için teşekkür ederim. Gereksiz mesaj olmazsa, kirlilik yaşanmasın.