Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xp kullanıorsan büyük bir ihtimal netware istemci devreye girmiştir
bunu kaldırmak için denetim masasından ağ klasörüne erişerek orda baglantı özelliklerinden netware istemciyi devre dısı bırakmak
ondan sonra denetim masasından kullanıcı hesaplarından oturum açma şeklini değiştirip eski konumuna dönebilirsin.
hocam şuan kullandıgım poc de sorun yok diğer pc de sorun var
bilgisayarı acıyorum windows oturum ac diyor kullancı adı : xxx enter password yazıyor
yani bir işlem yapamıyorsun..senin dediğin işlemi yapamam ki.. şifreyi girmeden bişi açılmıyor orda duruyor pls help
anlatamıyorum galiba
elektrik gitti. Pc yi acıyorum.
Pc diyor ki arkadaş ben sana kullancı adı olarak : xxx verdim
kullanıcı adını değişemiyorsun sadece diyorki sende şifre gir.
ben kullancı adını kendim değişme şansım yok. sadece şifre girme yeri aktif diğerleri yok..............
PC ni yeniden başlat ve sürekli F8 tuşuna bas...
Oradan güvenli modda başlatmayı seç..
Sontra Administrator olarak giriş yap ve
Yeni bir kullanıcı oluşturup keyfine bak...
Şaun Pc yanımda değil abimde aylar sonra ilk defa kontör yükledim tüm kontmrüm bu işiçin gitti format cek dedim ) olmazsa bu çözümleri söylicem TŞKLER.
başka çözüm var mıdır
PC ni yeniden başlat ve sürekli F8 tuşuna bas...
Oradan güvenli modda başlatmayı seç..
Sontra Administrator olarak giriş yap ve
Yeni bir kullanıcı oluşturup keyfine bak...
güvenli modda başlatmak en iyisi. bir de windows'u çalışan en son ayarlar ile çalıştırmayı da deneyebilir. ama güvenli mod % 99,9 çözecektir sorunu. bu arada her sorunda format atmayın arkadaşlar. biraz araştırın emin olun her sorunun bir çözümü vardır...