Gece baykuşu
Doçent
Herkese günaydın. En fazla 200 TL bütçem var. Ders dinlerken, oyun oynarken(ETS2) için idare edecek olan kulaküstü kulaklık arıyorum ama kulaküstü kulaklık için bilgim yok. Öneriniz var mı?
Öneriler için teşekkürler ama bunlar bütçeyi hafif aşıyor ama. Yoksa bütçeyi çok az daha mı arttırmam gerekli?![]()
Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Sony MDR-ZX110AP Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony MDR-ZX110AP Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony MDR-ZX110AP Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık özelliklerini incele, 1.247,78 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
200 TL altına Rampage,Gamepower vb. markaların kulaklığı var onlar hiç kaliteli değiller, tavsiye etmem.Öneriler için teşekkürler ama bunlar bütçeyi hafif aşıyor ama. Yoksa bütçeyi çok az daha mı arttırmam gerekli?
Sony kulaklık alayım o zaman. Ya da sharkoon.200 TL altına Rampage,Gamepower vb. markaların kulaklığı var onlar hiç kaliteli değiller, tavsiye etmem.
Galax’ta güzel kulaklık oyun için.Sony kulaklık alayım o zaman. Ya da sharkoon.
FPS oyunları oynamıyorum. ETS2 online girme durumuna karşı.Galax’ta güzel kulaklık oyun için.
Sharkoon ER3'de 7.1 yok ama güzel kulaklık.Sony ise çok küçük kulak acıtır.FPS oyunları oynamıyorum. ETS2 online girme durumuna karşı.
7.1 olunca ses daha kaliteli oluyor değil mi?Sharkoon ER3'de 7.1 yok ama güzel kulaklık.Sony ise çok küçük kulak acıtır.
Hayır.Kulaklığı kullanan kişinin, sesleri daha net bir şekilde duyabilmesini ve mesafe, açı ayrımı yapabilmesini sağlıyor.FPS oyuncuları için yani.7.1 olunca ses daha kaliteli oluyor değil mi?
FPS oyunu oynamıyorum aslında tabii ETS 2 FPS oyunu sayılıyor mu bilemem.Hayır.Kulaklığı kullanan kişinin, sesleri daha net bir şekilde duyabilmesini ve mesafe, açı ayrımı yapabilmesini sağlıyor.FPS oyuncuları için yani.
Tır Simülatörü, FPS oyunu değil. Ama yukarda söylenmiş Sony'nin pedleri küçük, acıtabilir. ER3 veya Galax arasında seçim yapın bence. Ben Galax öneririm, daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.FPS oyunu oynamıyorum aslında tabii ETS 2 FPS oyunu sayılıyor mu bilemem.
Teknobiyotik üzerinde 239 TL oradan Galax alacağım. Sharkoon ile fiyat aynı neredeyse F/P bakımından Galax almak daha doğru tercih olarak düşünüyorum.Tır Simülatörü, FPS oyunu değil. Ama yukarda söylenmiş Sony'nin pedleri küçük, acıtabilir. ER3 veya Galax arasında seçim yapın bence. Ben Galax öneririm, daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.
TeknoBiyotik'e bakmamıştım. Oradan alabilirsinizTeknobiyotik üzerinde 239 TL oradan Galax alacağım. Sharkoon ile fiyat aynı neredeyse F/P bakımından Galax almak daha doğru tercih olarak düşünüyorum.