• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kulaklık

Reaksiyon puanı
13
2 tane kulaklık alacağım arkadaşlar

1-) Biri ses diğeri mikrofon çıkışlı (jak girişli) kulaklık arıyorum en fazla 180 lira olsun

2-) Bir tane de kablosuz bluetoothlu düşünüyorum ama 150 den fazla veremem ses kalitesi iyi olmalı ya da earpods alabilirim kararsızım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

3-) Ben birde powerbank almayı düşünüyorum spigen kullanan var mı, nasıl memnun mu?

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Benim de bütçem o civarlardayken Qcy T5 aldım. 3 4 aydır batarya dışında memnunum. Yine uzun süre hidiyor ama beklentimin altında. En fazla 5 6 saat aralıksız müzik dinleyebiliyorum.
Bütçe arttırıp Taotronics Soundliberty 53 de alabilirsiniz.
Kablolu kulaklıklar hakkında ne yazık ki bilgim yok.

Reaksiyon puanı
13
Benim de bütçem o civarlardayken Qcy T5 aldım. 3 4 aydır batarya dışında memnunum. Yine uzun süre hidiyor ama beklentimin altında. En fazla 5 6 saat aralıksız müzik dinleyebiliyorum.
Bütçe arttırıp Taotronics Soundliberty 53 de alabilirsiniz.
Kablolu kulaklıklar hakkında ne yazık ki bilgim yok.
linklerini verebilir misiniz çoook sevinirim ;)

gamercat

Finest Сasual Dating - Genuine *******
Reaksiyon puanı
282
2 tane kulaklık alacağım arkadaşlar

1-) Biri ses diğeri mikrofon çıkışlı (jak girişli) kulaklık arıyorum en fazla 180 lira olsun

2-) Bir tane de kablosuz bluetoothlu düşünüyorum ama 150 den fazla veremem ses kalitesi iyi olmalı ya da earpods alabilirim kararsızım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

3-) Ben birde powerbank almayı düşünüyorum spigen kullanan var mı, nasıl memnun mu?
onikuma k17
Mesaj otomatik birleştirildi:

bluetoothlu kullanmiyom bişi söyleyemicem