https://www.hepsiburada.com/gamepow...-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000S2Y17?magaza=Aptek çok daha iyiBütçe 300 tl kulaklık arıyorum James donkey 712 yi beğendim başka onerebileceginiz dışarı sesini almiyacak kaliteli kulaklık arıyorum yüksek sesli oyun için kullanacağım ses kasmak için
Bu gamepower markalarında genellikle şikayet oluyor ama kalite açısından bunda olurmu
Aslında ona gamepower olarak deyil de hangi gamepower diye bakmak lazım bu kaliteli zaten yorumlarından da anlayabilirsinBu gamepower markalarında genellikle şikayet oluyor ama kalite açısından bunda olurmu
Eski kulaklığım..... Ne çektirmişti be![]()
James Donkey 712 RGB Işıklı 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
James Donkey 712 RGB Işıklı 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu kulaklığa güzel diyorlar bakabilirsin.
bende o modeli kullandım gamepower kulaklıgı kötü ya kulagıma takınca kulagım cokuyor kafaya yapısmıyor adam gibi ses kasılmıyorBu gamepower markalarında genellikle şikayet oluyor ama kalite açısından bunda olurmu
Pardon yanlış link atmışım.Eski kulaklığım..... Ne çektirmişti be
Bütçe 300 tl kulaklık arıyorum James donkey 712 yi beğendim başka onerebileceginiz dışarı sesini almiyacak kaliteli kulaklık arıyorum yüksek sesli oyun için kullanacağım ses kasmak için
O senin kafandan kaynaklıbende o modeli kullandım gamepower kulaklıgı kötü ya kulagıma takınca kulagım cokuyor kafaya yapısmıyor adam gibi ses kasılmıyor
Streo alınmaz![]()
Corsair HS35 Stereo Karbon CA-9011195-EU Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Streo da ses kasılma 7.1 surround lazımbuda 537 den 300 lira olmuş Corsair HS35 Stereo Karbon CA-9011195-EU Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com
Bu kulaklık hakkında bilgim yokRAMPAGE SN-RX8 GAMİNG GÜMÜŞ MİKROFUNLU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hocam bu kulaklıgı 3 senedşr kulanıyorum malzeme kalitesi 10 numara mikrafonuda bassları tizleride efsane ses kasılıyor şuan kullandığim bu kafanızda falan ağrı yapmaz kulagınızda asılı kalmaz uzun süre takabilirsiniz
benimde yoktu çıktığı gün stoku bitmiş bizde rastgele denk geldik diğerleri logitech falan degilde bu hoşuma gitti neden bilmiyorum ama gayat memmunum hor kullanmama rağman sağlam ilk defa sağlam bi rampage kulaklık kullandımBu kulaklık hakkında bilgim yok
Bütçe olsa rog delta rgb önercem kullanıyorum çok iyi en iyi gaming kulaklık diyebilirimbenimde yoktu çıktığı gün stoku bitmiş bizde rastgele denk geldik diğerleri logitech falan degilde bu hoşuma gitti neden bilmiyorum ama gayat memmunum hor kullanmama rağman sağlam ilk defa sağlam bi rampage kulaklık kullandım
bütce olsa bende önerirdim rog deltadan bahsediyoruzBütçe olsa rog delta rgb önercem kullanıyorum çok iyi en iyi gaming kulaklık diyebilirim
Kesinlikle fiyatını hak ediyor çok memnunumbütce olsa bende önerirdim rog deltadan bahsediyoruz![]()
Rampage x titan evet öneririm ama sanki biraz büyük gibiRampag X Titan öneririm yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok .
Rampage RM-2019G X-TITAN RGB 7.1 Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Rampage
Bi bakın derim
başta bana da öyle geldi çok büyük dedim ama sonradan alışıyorsunuz ve birçok kulaklık kullandım sıkmadan kavrayan güzel bir kulaklıkRampage x titan evet öneririm ama sanki biraz büyük gibi