Kulaklık tavsiyesi

Mustafademir2134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum. Model olarakta sony wh1000xm3 almayı düşünüyorum sizce sony wh1000xm3 almalımıyım başka önerebileceğiniz kulaklık varsa yazabilir misiniz?

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Merhabalar kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum. Model olarakta sony wh1000xm3 almayı düşünüyorum sizce sony wh1000xm3 almalımıyım başka önerebileceğiniz kulaklık varsa yazabilir misiniz?
sony bu kulaklıgi çok övülen bir kulaklik ben media markt denedim son ses seviyesi düşük kaliyor. sizinde media Markt gibi satis yerlerinde denemenizi tavsiye ederim

Mustafademir2134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sony bu kulaklıgi çok övülen bir kulaklik ben media markt denedim son ses seviyesi düşük kaliyor. sizinde media Markt gibi satis yerlerinde denemenizi tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerebileceğiniz başka bir kulaklık var mı?

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747

Önerebileceğiniz başka bir kulaklık var mı?
kulak üstü kulakliklarini pek sevmedimden kulak üstü denemedim tek denedim model sony modeli onunda son ses seviyesi düşük geldi bana ben kulak ici kulakliklarla kiyasliyorum hep ust duzey kulak ici kullandigim icin ama soyle soyleyeyim arkadasima kulak ustu kulaklik aldik beraber 300 tl jbl t500bt diye ses seviyesi sony kulakligindan daha yüksekti
bende sony mdr xb950b1 kulakligi almisdim ses yuksekligi tatmin etmedigi icin satmisdim

kulak ici isterseniz size cok iyi kulakliklar öneririm

Mustafademir2134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kulak üstü kulakliklarini pek sevmedimden kulak üstü denemedim tek denedim model sony modeli onunda son ses seviyesi düşük geldi bana ben kulak ici kulakliklarla kiyasliyorum hep ust duzey kulak ici kullandigim icin ama soyle soyleyeyim arkadasima kulak ustu kulaklik aldik beraber 300 tl jbl t500bt diye ses seviyesi sony kulakligindan daha yüksekti
bende sony mdr xb950b1 kulakligi almisdim ses yuksekligi tatmin etmedigi icin satmisdim

Kulak içi kulaklıklardan önerileriniz nelerdir

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Bluetooth
sennheiser true wireless
bang olufsen e8 2.0
bu iki kulaklik da tam kablosuzdur
eger cok iyi birsey istiyorsan kablolu oneririm
sennheiser ie 80s var ayni fiyatta e8 ve true wireless ile ama ses kalitesi cok daha iyi bir bass var kulagin titriyor ama amfi dac ile kullanilmasj gerekiyor telefonlarda tam performas veremiyor. fiio q1 mark 2 modeli var amfi dac telefonlarla uyumlu android ios fark etmiyor bu ikili kullanildigi zaman inanilmaz iyi muzik keyfi sunuyor. bu arada ben bu kulakliklarin hepsini kullandim suan powerbeats pro kullaniyorum aralarinda acik ara en iyisi sennheiser ie 80s ve fiio q1 mark 2 ikilisi di inanılmaz yüksek sesle muzik dinliyorsun basslarida inanilmaz iyi cok iyi sekildi vuruyor.

powerbeats pro ile true wireless arasindaki fark
powerbeats pro dengeli ve daha temiz ses veriyor
true wireless 1 tik daha yuksek ses 1 tik bass daha iyi

Mustafademir2134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bluetooth
sennheiser true wireless
bang olufsen e8 2.0
bu iki kulaklik da tam kablosuzdur
eger cok iyi birsey istiyorsan kablolu oneririm
sennheiser ie 80s var ayni fiyatta e8 ve true wireless ile ama ses kalitesi cok daha iyi bir bass var kulagin titriyor ama amfi dac ile kullanilmasj gerekiyor telefonlarda tam performas veremiyor. fiio q1 mark 2 modeli var amfi dac telefonlarla uyumlu android ios fark etmiyor bu ikili kullanildigi zaman inanilmaz iyi muzik keyfi sunuyor. bu arada ben bu kulakliklarin hepsini kullandim suan powerbeats pro kullaniyorum aralarinda acik ara en iyisi sennheiser ie 80s ve fiio q1 mark 2 ikilisi di inanılmaz yüksek sesle muzik dinliyorsun basslarida inanilmaz iyi cok iyi sekildi vuruyor.

powerbeats pro ile true wireless arasindaki fark
powerbeats pro dengeli ve daha temiz ses veriyor
true wireless 1 tik daha yuksek ses 1 tik bass daha iyi

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim sağ olun

Barthélemy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Ben yaklaşık 9 aydır JBL T500 Kablolu versiyonunu kullanıyorum. Bence gayet yeterli ve sesler çok iyi. Ancak denemenizde fayda var almadan önce.