Kulaklık tavsiye eder misiniz?

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Çakma Beats Solo buldum 30TL'ye biliyorum iyi bir şey değil. Çakma olduğundan fazla bir şey beklemiyorum. 30TL'ye çakma Beats Solo mu alsam yoksa 30TL civarı tavsiye ettiğiniz kulaklık varsa onu mu?

jemalizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Müziği kaliteli dinlemeyi çok seven bir insanım, fakat maddi durumlar yüzünden yıllarca kaliteli bir kulaklık sahibi olamadığım gibi, telefonların kutudan çıkan standart kulaklıklarını kullanmak zorunda kaldıydım ki, en sonunda isyan ettim ve kulaklık almaya gittim.

bir mağazada ki teşhir ürünlerini telefonuma takarak hepsini denedim, ve sonra personeli çağırıdm. bu sesten daha kaliteli alabileceğim bir ses var mı dedim. baktığım kulaklık. Philips in 45 liralık bir kulaklık başlıklı..

oradan bana bir [h=3]Sennheiser CX 180 verdi 65 liraya aldım.. evimde 5 + 1 dolby digital var ve inanın film izlerken kulaklık takıyorum.[/h]
bence biraz daha bütçe ayırıp, en azından söylediğim model olmasada bir [h=3]Sennheiser almanı tavsiye ederim.[/h]

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben apple iphone ile birlikte verilen kulaklıklarından daha iyisini kullanmadım. Daha iyisi var mı ki..

jemalizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğim kulaklığı deneyebilirsin..

İphone, Htc, Samsung, Blackberry;

gibi markaların kulaklarını dışarıdan almaya kalktınız mı en az 35 ortalaması 40 lira..

fakat 10 gömlek üstündür Sennheiser..

Patronum da Galaxy Note 2 var, eşinde İphone 4s var, her iki telefonda da Metallica ın yüksek gürültülü şarkılarını en yüksek ses seviyesinde denedik. iphone ve galaxy sınıfta kaldı. Streo mahvediyor herşey birbirine giriyor. birde böyle bir kulaklık denemenizi kesinlikle tavsiye ederim. en azından teşhirdekileri deneyip fikir sahibi olabilir siniz. bugün BeatsAudio Başlıklı kulaklık gördüm 1.200 TL yanlız deneyemedim, kapalı kutuydu. Bir kulaklığn fiyatını 1200 tl yapan kaliteyi merak ettim.

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Merhaba,

Müziği kaliteli dinlemeyi çok seven bir insanım, fakat maddi durumlar yüzünden yıllarca kaliteli bir kulaklık sahibi olamadığım gibi, telefonların kutudan çıkan standart kulaklıklarını kullanmak zorunda kaldıydım ki, en sonunda isyan ettim ve kulaklık almaya gittim.

bir mağazada ki teşhir ürünlerini telefonuma takarak hepsini denedim, ve sonra personeli çağırıdm. bu sesten daha kaliteli alabileceğim bir ses var mı dedim. baktığım kulaklık. Philips in 45 liralık bir kulaklık başlıklı..

oradan bana bir Sennheiser CX 180 verdi 65 liraya aldım.. evimde 5 + 1 dolby digital var ve inanın film izlerken kulaklık takıyorum.

bence biraz daha bütçe ayırıp, en azından söylediğim model olmasada bir Sennheiser almanı tavsiye ederim.

Öncelikle ilgilendiğiniz içi teşekkürler. Bende şu anda ipod touch 4. nesil var ve yanında gelen kulaklık gayet iyi ama kulak içi değil. Önerdiğiniz sennheiser cx 180 i inceledim. Ama sanırım konuyu açtığımda detaylı bilgi vermemişim. Başlıklı kulaklık almak istiyorum. Yinede siz bu konuda benden daha deneyimlisiniz. Yani kullanmışsınız bu ürünü. Söylediklerinizi de göz önünde tutarak iyi bir şey almaya çalışacağım. İlginiz için çok teşekkür ediyorum.

jemalizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıklı kulaklıkta deneyipte fiyat kalite arasında ki en iyi olduğuna karar verdiğim kulaklığın modeli; [h=1]PHILIPS SHL1700PP[/h]
ürünü internetten inceleyebilirsiniz. ben çok memnun kalmıştım.

Fiyatı yükselttiğinizde Philipste muhteşem ses kalitesi almanız mümkün.

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sennheiser i inceledim de empedans olarak 16 ohm degeri var normal siradan kulakliklar kac ohm oluyor bilmiyorum ama gitaristler gitar amfilerini genelde 16 ohm kabinlere baglar sonra 8 sonra 4 zaten 4 ohm oldugu zaman ordan kacacaksiniz ben sahsen 8 ohm altinda kabin kullanmiyorum gitar calarken