UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
Ortalama bir seste CS go oynuyorum, arada müzik dinlerken kökluyorum sesi, sizce sıkıntı olurmu
Sesi az açsam yinemi bozar
Sesi fazla açmadığın sürece bence zarar vermez. Ben de tüm gün kulaklık kullanıyorum ama bir problem olmuyor.Ortalama bir seste CS go oynuyorum, arada müzik dinlerken kökluyorum sesi, sizce sıkıntı olurmu
Ya sadece mm de takiyorum yoldaşı sallamiyorum çok, bide aim botz da müzik açıyorumSesi fazla açmadığın sürece bence zarar vermez. Ben de tüm gün kulaklık kullanıyorum ama bir problem olmuyor.
Sorun olmaz o zaman.Ya sadece mm de takiyorum yoldaşı sallamiyorum çok, bide aim botz da müzik açıyorum
Maçta %60,70 açıyorum müzikte 80Sorun olmaz o zaman.
Hayır tabikide, bir maç attıktan sonra ara veriyorum 10 dkHer şeyin fazlası zarardır güzel kardeşim. Kulaklık takmak kulaktaki bakteri oluşumunu bilmem kat kat artırıyor. Dolayısıyla kulak kiri daha fazla oluşuyor. Sık sık temizlersen zararlardan birinin onune geçmiş olursun. Elbette kulakiçi kulaklıklar pasif gürültü önleme özelliğine sahip olduğu ve dışarıyla hava almasını kestiği için daha çok bakteri oluşumuna sebep olurlar. Ayrıca uzun saatler boyunca %70 seviyesinin üstünde müzik dinlemek kulağın hassasiyetini düşürür ve farkına varmasan da duyma özelliğin azalabilir. Yine de benim gibi kulaklıkla yaşayan biriysen de bir şey diyemeyeceğim. Müzik ruhun doğasıdır. Boşver bir şey olmaz
Sorun olmaz o kadar bence.Maçta %60,70 açıyorum müzikte 80
Kuzenim kulağını bozdu, 21 yaşında henüz , oyuzden sordumSorun olmaz o kadar bence.
Tek sebep kulaklık kullanmak olmayadabilir. Olayı tamamen bilmiyorum bilsem de doktor değilim önümde veriler yok. Ama tek diyebileceğim geçmiş olsun.Kuzenim kulağını bozdu, 21 yaşında henüz , oyuzden sordum
Yarasa çıktı adamBen 20 sesten fazlasına dayanamıyorum :/.
2 ses bile fazla geliyor hatta gayet iyi ses duyuyorum oyunlarda ama.
Sen kulak olarak doğmuş olabilirmisin? ya da Fazladan kulağın filan mı var?Ben 20 sesten fazlasına dayanamıyorum :/.
2 ses bile fazla geliyor hatta gayet iyi ses duyuyorum oyunlarda ama.
Sorun çıkartabilir kulaklık kalitesine göre değişir.Ortalama bir seste CS go oynuyorum, arada müzik dinlerken kökluyorum sesi, sizce sıkıntı olurmu
Ben direk kulağım kankaSen kulak olarak doğmuş olabilirmisin? ya da Fazladan kulağın filan mı var?
batman'in hocasını bulduk agalarBen direk kulağım kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc yide en karanlıkta falan kullanırım harbi yarasayım galiba
Logitech G31 kullaniyorumSorun çıkartabilir kulaklık kalitesine göre değişir.
Bass boosted aç bi konserde oluyosun sanki yaBi 20 ses üzeri deneyim dedim kafam patlayacak gibi oldu nasıl dayanıyorsunuz ya
ben full 20 kullanıyorum kulaklığın bass'ı çok iyi bazen elimi koyunca titrediğini hissediyorum o yüzden hoşBi 20 ses üzeri deneyim dedim kafam patlayacak gibi oldu nasıl dayanıyorsunuz ya
Şunu denesene bı sonuna kadar dinleBass boosted aç bi konserde oluyosun sanki ya
Bass açınca ses düşüyor ama ben kapadım bassiben full 20 kullanıyorum kulaklığın bass'ı çok iyi bazen elimi koyunca titrediğini hissediyorum o yüzden hoş
ben kapatamıyorum kulaklığın kendisinde varBass açınca ses düşüyor ama ben kapadım bassi
Ağğğ kafamŞunu denesene bı sonuna kadar dinle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bass açınca ses düşüyor ama ben kapadım bassi
Hayır, ayarlardan kapatabiliyosunben kapatamıyorum kulaklığın kendisinde var
nerden ? belki arttırırımHayır, ayarlardan kapatabiliyosun
Ama bir sarıyor varya CS de antremanda öfffAğğğ kafam
Driver lazım oluyodu sanırımHayır, ayarlardan kapatabiliyosun
SS atarsan yapabiliriz , önce kulaklık simgesini bul alttaki Windows çubuğu olan yer varyanerden ? belki arttırırım
Gerek yoktur ona , Windowsun kendi ayarindanda kapiyosunDriver lazım oluyodu sanırım