Yardım Kulaklık önerisi

TombalakKedi

Asistan
Reaksiyon puanı
88
100tl civarına Jbl t110 almayı düşünüyorum. Almamı tavsiye edermisiniz ?
Media Markt gibi bir yer veya Teknosa gibi bir yerden alsam diyelimmi 6 ay sonra sağdan ses gelmiyor garanti ile değişim veya tamir ederlermi acaba ?

100tl ye ne önerirsiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulak üstü kulaklık fln varsa önerirmisiniz ? Telefon için kullanacağım genelde

Yardımcı olabilir misiniz?

?

Son düzenleme:

Breacher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
100tl civarına Jbl t110 almayı düşünüyorum. Almamı tavsiye edermisiniz ?
Media Markt gibi bir yer veya Teknosa gibi bir yerden alsam diyelimmi 6 ay sonra sağdan ses gelmiyor garanti ile değişim veya tamir ederlermi acaba ?

100tl ye ne önerirsiniz ?

Kulak üstü kulaklık fln varsa önerirmisiniz ? Telefon için kullanacağım genelde

Yardımcı olabilir misiniz?

?
aynı kulaklığı 2 kere üst üste kullandım güzel bir kulaklık ama çok uzun ömür bekleme ses kalitesi güzeldi ben kulaklık başına 1.5-2 yıl civaı idare ettim 2 kere aynı kulaklığı kullanarak eğer bilgisayarda kullanmıycaksan üstüne az daha koyup bilinen markaların düşük segment kablosuz kulaklıklarını almanı öneririm mesela xiomi nin düşük segment ucuz bir kablosuz kulaklığı var eğer uzun kullanım istiyorsan üstüne biraz daha koyup onun yerine philipsin kulak içi modeli var ablam kullanıyor 3yıla yakın zamandır kullanıyor hiçbir şikayeti olmadı küçük cebinde kolay taşıyabilceğin güzel ses kalitesine sahip cihazlar sadece telefonda kullanıcaksan onları öneririm onun dışında kablolu kulaklık çok kullanmadım benden bu kadar kolay gelsin