HyperX Cloud 2 almayı planlıyordum fakat kulaklık hakkında yorumlara baktığımda çoğunlukla 7.1 ve mikrofon kalitesinden memnun kalmamışlar. Sizce almalı mıyın? Yoksa bu fiyat bandını çok geçmeden önerebileceğiniz daha iyisi var mı?
incelediğim video yorumları ve satan site yorumlarında genel olqarak gördüğüm problem buyduCloud II Mikrofon kalitesinden memnun kalmamışlar mı kim o ya![]()
Corsair Void Elite bakabilirsiniz.incelediğim video yorumları ve satan site yorumlarında genel olqarak gördüğüm problem buydu
Teşekkür ederim.Corsair Void Elite bakabilirsiniz.
Yada Razer krakenTeşekkür ederim.
O mikrofonla yayın yapanlar var. Bence yazan kişiler abartmış. Ayrıca 7.1 performası çok iyi diye biliyorum bir dönem çoğu oyuncu bu kulaklığı kullanıyordu.HyperX Cloud 2 almayı planlıyordum fakat kulaklık hakkında yorumlara baktığımda çoğunlukla 7.1 ve mikrofon kalitesinden memnun kalmamışlar. Sizce almalı mıyın? Yoksa bu fiyat bandını çok geçmeden önerebileceğiniz daha iyisi var mı?
Evet bende öyle biliyorum en büyük e spor turnuvalarında bile kullanılıyor onun için şaşırdımO mikrofonla yayın yapanlar var. Bence yazan kişiler abartmış. Ayrıca 7.1 performası çok iyi diye biliyorum bir dönem çoğu oyuncu bu kulaklığı kullanıyordu.