Yunus Emre ÖZER
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 31
Merhaba benim bütçem 0-120 TL arası bana bir GAMİNG KULKLIK lazım ne yapabşilirim
Evet120 tl max bütçen mi
Yorumlardan baktım.Biraz hızlı bozuluyormuş.
bu fiyattaki kulaklıkların genellikle sorunları oluyorYorumlardan baktım.Biraz hızlı bozuluyormuş.
Oda doğru.bu fiyattaki kulaklıkların genellikle sorunları oluyor
bütçeyi biraz arttırırsanız 7.1 oyuncu kulkalığı olarak bunu öneririrm:
Bütçe için ise:![]()
Rampage Miracle-X4 7.1 Surround RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage Miracle-X4 7.1 Surround RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
ya da 2. el bakmanı öneririm
bütçeyi arttırıp daha iyi bir kulaklık alabilirsiniz
Oda doğru.
bütçeyi biraz arttırırsanız 7.1 oyuncu kulkalığı olarak bunu öneririrm:
Bütçe için ise:![]()
Rampage Miracle-X4 7.1 Surround RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage Miracle-X4 7.1 Surround RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
ya da 2. el bakmanı öneririm
Oem kulaklık markası hakkında bilgim yokBu nasıl peki?OEM A1 Gaming Headsets 3.5mm Kablolu Over Ear Headphones Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
OEM A1 Gaming Headsets 3.5mm Kablolu Over Ear Headphones Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da var Rampage bu
Rampage Rm-k23 Mıssıon Kırmızı Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Rm-k23 Mıssıon Kırmızı Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kulakiçi kulaklık alabilirsin iyi ve güzel yada paranı biriktirip daha iyi bi gaming kulaklık alabilirsin kulak içi olarak önerim kendim de kullanıyorumMerhaba benim bütçem 0-120 TL arası bana bir GAMİNG KULKLIK lazım ne yapabşilirim
Eğer bütçe artarsaKulakiçi kulaklık alabilirsin iyi ve güzel yada paranı biriktirip daha iyi bi gaming kulaklık alabilirsin kulak içi olarak önerim kendim de kullanıyorum
JBL C100SI Kulakiçi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
JBL C100SI Kulakiçi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr