- Reaksiyon puanı
- 1,931
Arkadaşlar sony telefonun orjinal kulaklığım eskidi otobüste dolmuşta rahatça şarkı dinleyebileceğim, ses kalitesi çok iyi olan, baslar da önemli tabi, bütçeye uygun güzel bir kulaklık arayışındayım
Bana sorarsanız öncelik olarak otuz liradan yukarıya çıkmam ama başka bir arkadaş da yüz liraya kadar kulaklık arıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum marka model önerisi. Ben biraz baktım da bulduklarım pek tatmin etmedi
EO-HS1303BEGWW HS13 KABLOLU KULAKLIK 3.5MM- (SİYAH)
SONY MDREX50LPB KULAKİÇİ KULAKLIK - Teknosa
Şu da özelliklere bakarsak fena değil gibi
New Original Xiaomi Piston Earphone 2016 In Ear Earphones Wire Control Mic Top Quality for Cell Phone iPod Android-in Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
Günlük kullanım için süper olan bir kulaklık lazım bize.
Bana sorarsanız öncelik olarak otuz liradan yukarıya çıkmam ama başka bir arkadaş da yüz liraya kadar kulaklık arıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum marka model önerisi. Ben biraz baktım da bulduklarım pek tatmin etmedi
EO-HS1303BEGWW HS13 KABLOLU KULAKLIK 3.5MM- (SİYAH)
SONY MDREX50LPB KULAKİÇİ KULAKLIK - Teknosa
Şu da özelliklere bakarsak fena değil gibi
New Original Xiaomi Piston Earphone 2016 In Ear Earphones Wire Control Mic Top Quality for Cell Phone iPod Android-in Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
Günlük kullanım için süper olan bir kulaklık lazım bize.