Kulaklık Önerisi

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Arkadaşlar sony telefonun orjinal kulaklığım eskidi otobüste dolmuşta rahatça şarkı dinleyebileceğim, ses kalitesi çok iyi olan, baslar da önemli tabi, bütçeye uygun güzel bir kulaklık arayışındayım
Bana sorarsanız öncelik olarak otuz liradan yukarıya çıkmam ama başka bir arkadaş da yüz liraya kadar kulaklık arıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum marka model önerisi. Ben biraz baktım da bulduklarım pek tatmin etmedi

EO-HS1303BEGWW HS13 KABLOLU KULAKLIK 3.5MM- (SİYAH)

SONY MDREX50LPB KULAKİÇİ KULAKLIK - Teknosa

Şu da özelliklere bakarsak fena değil gibi
New Original Xiaomi Piston Earphone 2016 In Ear Earphones Wire Control Mic Top Quality for Cell Phone iPod Android-in Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

Günlük kullanım için süper olan bir kulaklık lazım bize.

Reaksiyon puanı
16,128
Arkadaşlar sony telefonun orjinal kulaklığım eskidi otobüste dolmuşta rahatça şarkı dinleyebileceğim, ses kalitesi çok iyi olan, baslar da önemli tabi, bütçeye uygun güzel bir kulaklık arayışındayım
Bana sorarsanız öncelik olarak otuz liradan yukarıya çıkmam ama başka bir arkadaş da yüz liraya kadar kulaklık arıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum marka model önerisi. Ben biraz baktım da bulduklarım pek tatmin etmedi

EO-HS1303BEGWW HS13 KABLOLU KULAKLIK 3.5MM- (SİYAH)

SONY MDREX50LPB KULAKİÇİ KULAKLIK - Teknosa

Şu da özelliklere bakarsak fena değil gibi
New Original Xiaomi Piston Earphone 2016 In Ear Earphones Wire Control Mic Top Quality for Cell Phone iPod Android-in Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

Günlük kullanım için süper olan bir kulaklık lazım bize.
sony mdrex50lpb'yi al o iyi.
1c6055d7-6c79-4c9a-9aa8-9e7c96de043b.jpg

mdr-ex15 diye bunu seçtim gelen:
2016-01-22 21.15.25.jpg

bu ama sesi tatmin eder.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Başka alternatifler var mı?

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Çok araştırdım fiyatı da biraz yükselttim Xaiomi Piston 3 Aldım. Siparişim gelince bilgi vereceğim