Kulaklık önerisi

needforspeed

Asistan
Katılım
21 Nisan 2008
Mesajlar
481
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Samsung Galaxy Mini S5570 markalı telefonum var. Kulakiçi kulaklık alıcamda yardımlarınızı bekliyorum. Telefoncuyua gittim 1 kaçtane denedik 3.5 mm jack oldukları halde ses az geldi uyum sorunu falan diyorlar.

Uyumlu önerebilirmisiniz.
 

Private-B

Doçent
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
806
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
orjinal cıkma bul telefoncularda coktur
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
228
Ben geçen hafta Sennheiser Cx300-2 procession aldım.Şu an piyasada 180 lira civarı.
Ebay dan bir arkadaşım vasıtası ile aldık.57 liraya geldi bize.İdeos X5 te mükemmel ses veriyor,özellikle bas sesler çok iyi.
Tavsiye ederim.
 

HanKaĞaN

Öğrenci
Katılım
12 Mart 2012
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Kulağınız kaliteli sese karşı hassas ise Sennheiser CX 300 II öneririm.Çok kaliteli ses veriyor.Bas ağırlıklı bir kulaklıktır.Türkiye'den almanızı tavsiye etmem.ABD'den getiren çok güvenilir bir arkadaştan 70 liraya aldım ben.Parayı yatırdığım gün kargoya vermişti.Almayı düşünürseniz,satan arkadaşa ulaşmanızı sağlarım.

Gelelim kulaklığı kullanacağınız telefona; Eğer önerdiğim kulaklığı almak isterseniz,bu kulaklığa,özellikle Samsung telefonlarının verdiği besleme gücü kesinlikle yetmiyor.Samsung Wave II kullanan birisi olarak söylüyorum bunu.Ki Galaxy S'in verdiği ses kalitesini hiç beğenmemiştim. Bu kulaklığa gereken gücü veren cihazlar sadece iPod ve iPhone serisidir.Yok bana telefonun verdiği güç yeter diyorsanız bilemem ama kulaklığın hakkını vermek istiyorsanız bir de kulaklık ampfisi almalısınız.Fiyatı 70 lira.Bahsettiğim ampfi hakkında bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.
 
Üst