Kulaklık önerisi

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung Galaxy Mini S5570 markalı telefonum var. Kulakiçi kulaklık alıcamda yardımlarınızı bekliyorum. Telefoncuyua gittim 1 kaçtane denedik 3.5 mm jack oldukları halde ses az geldi uyum sorunu falan diyorlar.

Uyumlu önerebilirmisiniz.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
orjinal cıkma bul telefoncularda coktur

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben geçen hafta Sennheiser Cx300-2 procession aldım.Şu an piyasada 180 lira civarı.
Ebay dan bir arkadaşım vasıtası ile aldık.57 liraya geldi bize.İdeos X5 te mükemmel ses veriyor,özellikle bas sesler çok iyi.
Tavsiye ederim.

HanKaĞaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kulağınız kaliteli sese karşı hassas ise Sennheiser CX 300 II öneririm.Çok kaliteli ses veriyor.Bas ağırlıklı bir kulaklıktır.Türkiye'den almanızı tavsiye etmem.ABD'den getiren çok güvenilir bir arkadaştan 70 liraya aldım ben.Parayı yatırdığım gün kargoya vermişti.Almayı düşünürseniz,satan arkadaşa ulaşmanızı sağlarım.

Gelelim kulaklığı kullanacağınız telefona; Eğer önerdiğim kulaklığı almak isterseniz,bu kulaklığa,özellikle Samsung telefonlarının verdiği besleme gücü kesinlikle yetmiyor.Samsung Wave II kullanan birisi olarak söylüyorum bunu.Ki Galaxy S'in verdiği ses kalitesini hiç beğenmemiştim. Bu kulaklığa gereken gücü veren cihazlar sadece iPod ve iPhone serisidir.Yok bana telefonun verdiği güç yeter diyorsanız bilemem ama kulaklığın hakkını vermek istiyorsanız bir de kulaklık ampfisi almalısınız.Fiyatı 70 lira.Bahsettiğim ampfi hakkında bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.