Kulaklık Önerinizi Bekliyorum

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar merhabalar.İphone 3S cihazımda kullanmak için kulaklık arıyorum.Bir sürü kulaklık denedim ama bırakın performansını test etmeyi , kulaklığı desteklemedi bile ( samsung gio'nun telefon kulaklığı hariç , artık nasıl oluyorsa o destekliyor :D )

Kriterlerim; Ses yüksekliği hiç önemli değil.Bağıttıra bağıttıra müzik dinleyen birisi değilim.Ama sesi orjinal vermesi yani çoğu 20-30 TL kulaklıklar gibi pesleştirerek yada tizleştirerek vermemesi aradığım en büyük kriter. Bunun dışında ucu çıkarılabilir slikon kulaklılar yerine standart kulaklık önerirseniz sevinirim.Çünkü çıkarılan silikonlular pek kulağımda durmuyor.

Ayrıca üstünde müziği değiştirmek için tuş takımı olsa hiçte fena olmaz.

Bütçem 50-100 TL arasıdır.Önerilerinizi bekliyorum , şimdiden teşekkürler :)

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
iphone 4S in kulaklığı çok iyi tavsiye ederim

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
iphone 4S in kulaklığı çok iyi tavsiye ederim
hocam teşekkürler.piyasada bir çok çakması var ürünün.Hangileri orjinal bilmiyorum hatta orjinali kadar kalitelileri bile mevcutmuş .Ancak ben tamamen orjinal almak istiyorum .45-50 tl arası alacağım ürünler orjinal midir.Çünkü ben bu kulaklığı 80-90 tl ye de gördüm 50 tl yede.Mesela 3GS ekranımda orjinal ama çin orjinali.Ama ben bildiğiniz telefon kutu içeriğiden de çıkan kulaklığı istiyorum

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hocam teşekkürler.piyasada bir çok çakması var ürünün.Hangileri orjinal bilmiyorum hatta orjinali kadar kalitelileri bile mevcutmuş .Ancak ben tamamen orjinal almak istiyorum .45-50 tl arası alacağım ürünler orjinal midir.Çünkü ben bu kulaklığı 80-90 tl ye de gördüm 50 tl yede.Mesela 3GS ekranımda orjinal ama çin orjinali.Ama ben bildiğiniz telefon kutu içeriğiden de çıkan kulaklığı istiyorum

media markette orjinal bulabilecegini dûsûnuyorum