• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kulaklık önerileriniz

bybilal

Asistan
Merhaba arkadaşlar sizlerin fikir ve önerileriniz doğrultusunda kulaklık almayı düşünüyorum umarım yardımcı olursunuz.
Öncelikle kulak içi kulaklıkları tercih ediyorum. Ses kalitesine gelince en önemlisi BASS bakımından yeterince doyurucu olmasını istiyorum , tabi ki fiyatına göre. Bütçem max 60 tl dir. önerilerini ve tecrübelerinizi bekliyorum.
[h=1]SENNHEISER markasının kalitesini biliyorum fakat bütçemi aşıyor ve de teknosadan alacağım için sadece ordaki kulaklıklara bakıyorum.[/h][URL]http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/kulaklik__mikrofon/890/110260607/panasonic_rphje270ek_siyah_kulakici_kulaklik bunu düşünüyorum birde. teşekkürler.[/URL]

Merhaba arkadaşlar sizlerin fikir ve önerileriniz doğrultusunda kulaklık almayı düşünüyorum umarım yardımcı olursunuz.
Öncelikle kulak içi kulaklıkları tercih ediyorum. Ses kalitesine gelince en önemlisi BASS bakımından yeterince doyurucu olmasını istiyorum , tabi ki fiyatına göre. Bütçem max 60 tl dir. önerilerini ve tecrübelerinizi bekliyorum.
SENNHEISER markasının kalitesini biliyorum fakat bütçemi aşıyor ve de teknosadan alacağım için sadece ordaki kulaklıklara bakıyorum.

http://www.teknosa.com/kategori/ses.../panasonic_rphje270ek_siyah_kulakici_kulaklik bunu düşünüyorum birde. teşekkürler.

dostum bu parayı vereceğine sennheiser cx200 var vatan bilgisayarda 75 tl .ben aldım bir çift kendime al ömürlük kullan,çok kaliteli bir kulaklık garantisi de var bir şey olursa distrübütör firması metan değişim yapıyor bire bir. benim gibi kablosunu sürekli bozan jack'ı mahveden biri için ideal bir imkan bu.

Bende almayı düşünüyorum açıkçası, alırsam ya sennheiser cx300 veya creative ep630 alırdım. Cx300'ün fiyatı biraz tuzlu ama çok övüyorlar :)

dostum bu parayı vereceğine sennheiser cx200 var vatan bilgisayarda 75 tl .ben aldım bir çift kendime al ömürlük kullan,çok kaliteli bir kulaklık garantisi de var bir şey olursa distrübütör firması metan değişim yapıyor bire bir. benim gibi kablosunu sürekli bozan jack'ı mahveden biri için ideal bir imkan bu.
evet bende biliyorum kaliteli kulaklıklar fakat benim olduğum yerdeki teknosada kalmamış vede benden indirim çeki var onla alacağım için sizden öneri bekledim yani bütçeme göre.

hmm anladım tamam dur siteye bakayım geri döneceğim sana madem çekin var o değerlensin...

Ben kesinlikle cx-300 II Presicion'ı öneririm. :) Bütçenide çok aşmıyor ama ebay üzerinden alırsan. :wink:

Daha geçtiğimiz hafta aldım ve postalandıktan 5-6 gün sonra geldi, şimdi sana ürünün linkini veriyorum aynı adamdan alırsan işinin aynı şekilde rast gideceğini umuyorum. :) Türkiye'de en ucuz mağazda 150TL olan kulaklığı posta ücreti dahil $32-33'a almış olmak büyük ayrıcalık. :)

Linki burada;
http://www.ebay.com/itm/27078783718...NX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3284wt_967

önerileriniz için teşekkürler teknosadan indirim çekim var ordan alacağım için CLOUD arkadaşımın önerisini değerlendireceğim sanırım.Creative ep630 ünde fiyat performansı oldukça iyimiş.

En iyi tercihi yapmışsın fiyat/performans olarak oldukça iyidir ep-630. Ben de kullanıyorum. Teknosadan kaça alacaksın bilmiyorum da vatan 44 liraya veriyor.

Sony Philips Ve Creative kullandın en çok Sony'den memnun kaldım sağlam ve ses kalitesi yeterli. Crestive en kötü ses kalitesi aldığım ürün Philips ise ne yaparsam yapayım 3. ayın sonunda mutlaka arıza verdi hep.

brainwawz'ı biz de biliyoruz adam mp4nation'dan değil teknosadan alacağım diyor illa ki önceki mesajları oku arkadaşım adamın elinde indirim çeki var .