Kulaklık alacağım yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mert26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mert26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selamlar yarın kulaklık alcağım media marktta şuan CREATIVE EP-430 modelinde indirim var 22.90 bide SENNHEISER MX80 var oda 15 lira hangisini alayım? bide gold'un sitesinde SENNHEISER 7122 MX360 var 30 tl bunu dükkanda bulabilir miyim?
aradığım özellikler
basları iyi vermeli
ses çok fazla yüksek değil net olmalı
daha önce hiç kulaakiçi kullanmadım kulağımdan düşme veya zararları olur mu? yarın alcam lütfen cevap yazın şimdiden teşekkürler

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
kulakiçi kulaklık almanı öneririm.. Senin verdiğin seçeneklerde bir tek CREATIVE EP-430 uyuyor.. Onu al bence

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
creative ve sennheiser alanlarının en iyilerinden, hangisini alırsan al pişman olmazsın bence.
yanlız creative kulak içi olduğundan daha iyi bass verir bu modeli ilk defa görüyorum yeni çıkmış galiba. kulağına da oturur merak etme
sesi fazla açma zaten ses yalıtımı olduğundan net ses alırsın.
bende de ep-630 var zamanında 44 liraya almıştım şimdi 70 küsür olmuş fiyatı.

mert26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kulakiçi kulaklık zararlı falan yazıryordu bir tane forumda bu doğrumu
ayrıca burn in diye birşey varmış one?

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
kulağının içine daha çok girdiği için biraz daha zararlı olabilir o kadar da değil ama
burn in de ilk aldığın zaman kulaklığın daha iyi performans vermesi için 3-4 gün son ses kullanılması.

mert26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
burn in kulaklığın açılması falan yazıyordu forumda
bende alınca yapayımmı?

Reaksiyon puanı
189
Uzun zamandır Creative EP-630 kullanıyorum hem fiyat hem de performans açısından çok güzel bir kulaklık. Kesinlikle tavsiye ederim. Türkiye'deki fiyatını bilmiyorum ama Hindistan'daki TL karşılığı 21 TL :)

Burn-in olayını genelde hiç bir firma önermez. Yapmana da gerek yok. Normal günlük kullanımına devam et. Zamanla sesler zaten daha da güzelleşecektir...

mert26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cevap yazan herkese teşekkürler ama hala karar veremedim ben bu gece düşüneyim yarın alrım

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dostum ben bir yıldır SENNHEISER PX100 modelini kullanıyorum,sesi çok kaliteli çaldığın müziğin içindeki bütün sesleri tektek ayırt edebiliyorsun vede müziği dinlerken kesinlikle rahatsızlık yaratmıyor.memnun kalırsın bu ürünü öneririm.Link vermiyorum çünkü fiyatlar heryerde farklı farklı sen araştırırsın artık.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ben sürekli philips kulaklık alırdım. Geçen gün teknosaya gittim ve kulaklıklara göz attım. Kulaklıkları çabuk bozduğum için bu seferlik biraz ucuz kulaklık alayım dedim. Gittim 10 tl ye bir kulaklık aldım. Markasıda duyulmadık bir markaydı. Kapıdan çıktım kulaklığı çıkardım kutusundan nasıl ses çıkarıyor diye bir dinledim Allah sizi inandırsın 1 tl ye alsam daha iyi ses çıkartırdı. Bir bass çıkıyor göreceksiniz, sanki tenekelerle bass sesi veriyorlar o derece kötüydü. Hemen geri içeri girdim dedim ki ben bunu değiştirmek istiyorum dedim. Beni iade bölümüne yönlendirdiler. Adam bana sordu açtınız mı ürünü dedi, bende açtım denedim çok kötü olduğunu söyledim. Değiştiremeyiz dediler ve çıkıp gittim boşa almış oldum. Bir hafta kullanmadan ses ayar yeri kırıldı :D Benim tavsiyem 5 10 tl fazla verip iyisini almak :)

mert26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selamlar kulaklığı geçen gün sipariş ettim sennheiser mx360 gelcek birkaç gün içinde gelince yorumları söylerim

mert26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selamlar kulaklığı bugün aldım çok güzel ses veriyor tavsiye ederim ama pahalı