Kulaklığın mikrofonunu nasıl çalıştırırım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gamerüs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gamerüs

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Ben şimdi mikrofonlu kulaklığımı bilgisayara takıp mikrofon amacıyla kullanmak istiyorum ama olmuyor kasaya takmam gerekliymiş heralde kasada 3.5mm jak girişi yok orayı nasıl halledicez? birde diyelimki oraya giriş ekledik usb dönüştürücüyle falan kulaklık kulağıma nasıl yetişecek masanın altında kasa? bana bu 2 soru hakkında yardım ederseniz çok sevinirim.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Bir adet usb ses kartı al bitsin gitsin . Ayrıca jak girişsiz anakart olmaz . Bence siz takmayı bilmiyorsunuz .

Gamerüs

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Anakartına tak . Zaten uzun kablolar . Yetişmezse dediğim gibi usb ses kartı alın çok ucuza bulabilirsiniz .
usb ses kartına taktıktan sonra yine yetişmezse,uzatma kablosu almam gerekir değil mi?

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
usb ses kartına taktıktan sonra yine yetişmezse,uzatma kablosu almam gerekir değil mi?
Yani o da yetişmezse artık ne diyim bir yolunu bulup yetiştireceksin . Ilk defa kablo boyu yetmedi diye sıkıntı çekeni görüyorum genelde kulaklıkların kabli boyu fazlasıyla yeterli olur .

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
USB Uzatma kablosu alarak hallede bilirsin fakat USB Ses kartı aldığında büyük bir ihtimal sorun yaşayacaksın.
Piyasa da kaliteli ses kartları oldukça pahalı.

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
o kulaklığa ara kablo alacak paraya gider alasından mikrofon alırsın.
ayrıca pc lerin mik çıkışlarında yüksek gerilim olur. normal pc mikleri bile zamanla bu yüzden eskiyebiliyor.
telefon mikrofonları çok düşük gerilime göre dizayn edilir. olur da çalıştırmayı başarsan bile zamanla sesi boğulup kaybolur.