Werbt
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
40 tl'ye kadar kulakiçi kulaklık önerir misiniz ?
Teşekkür ederim bunu alacağım başka yerde de bunu önerdiler.http://m.teknosa.com/urunler/110261605/philips-shq120010-kulakici-kulaklik
Kendim kullaniyorum kesinlike cok kaliteli.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.2 sene shq1200 kullandim. Sonunda kablosunda temassizlik oldu bende daha iyisini aradim sennheiser adidas cx310 aldim. Ama inanin shq1200 cidden mukemmel. Disari ses vermiyor. Kulaga gyet iyi oturuyor. Ses kaliteside gayet iyi. Baya iyi. Ayrica tere suya dayanikli. Zaten sporcu kulakligi. Tasarimi guzel. Fiyati uygun. Kablosu saglam. Kulaklik kulaginizdayken yatarken acitmayabilir bile. 2 sene kullandim aciya gore acitiyor veya acitmiyor. Ama 2-3 saat dururssa kulaginizda kaucuktan dolayi biraz terliyor ve kulaginizi rahatsiz edebiliyor acitabiliyor. Ama en az 2 saati var yani benim icin. Baska bi sorunu yok.
Simdiki kulakligimin ses kalitesi disinda ondan fazlasi degil eksigi oldugunu dusunuyorum. Ama asil istedigim en onem verdigim ses kalitesiydi. Onun disind herseyi benc daha iyi cx310 umdan. Ses kaliteside gayet iyi. Bence alin. Kardesime ondn alicam en kisa zamanda. Gonderecektimde garantisi bitti doldu 2 senesi yoksa tamir ettiricektim
Ayarlamislarmi ne garantisi bitince bozulduki kabloyu oynatinca duzgun acida falan sesi veriyordu ama birakinca tek kulaktan gidiordu ses. Birden oldu durup dururken. Zaten baya gaddar davrandim. Ne dar ceplerde dolandirdim falan
Ha birde dolansa bile cozulmesi kolay. Bazen dugum oluyor o sikinti ama genelde ortasindan tutup ellerinizi iki tarafa dogru cektirirseniz kabloyla bi bakmissiniz buyu gini hemencecik acilmis sanki dolanmamis gibi. Simdiden hayirli olsun.