Kulak içi kulaklık uzmanları gelsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cbklgn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cbklgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Blue Stack

Doçent
Reaksiyon puanı
253
Fiyat bandı nispeten birbirine uzak ürünler seçmişsiniz, tam olarak bütçeniz nedir?

Blue Stack

Doçent
Reaksiyon puanı
253
100 TL hocam 10 assa 10 yukarı
Bütçenizi 150 TL seviyesine çekebilseydiniz size kendiminde kullandığı Sony MDR-XB50AP modelini tavsiye edecektim. Sizin belirlediğiniz modelleri kullanmadığım için bir deneyimim yok, sağdan soldan topladığım bilgilerle yada fiyatına bakarak size bir yorum yapmam uygun olmaz. Ben size yine sizin bütçenizde, arkadaşıma aldığımız ve memnun olduğumuz bir kulaklık önereyim. Xiaomi Hybrid Pro HD modeline bakabilirsiniz, sizi üzmeyecektir.

Cbklgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bütçenizi 150 TL seviyesine çekebilseydiniz size kendiminde kullandığı Sony MDR-XB50AP modelini tavsiye edecektim. Sizin belirlediğiniz modelleri kullanmadığım için bir deneyimim yok, sağdan soldan topladığım bilgilerle yada fiyatına bakarak size bir yorum yapmam uygun olmaz. Ben size yine sizin bütçenizde, arkadaşıma aldığımız ve memnun olduğumuz bir kulaklık önereyim. Xiaomi Hybrid Pro HD modeline bakabilirsiniz, sizi üzmeyecektir.
Teşekkür ederim bakıyım

Reaksiyon puanı
5,171
Malesef yeni kurdan kaynaklı 300 tl altında kulaklık öneremiyorum:(

Cbklgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Malesef yeni kurdan kaynaklı 300 tl altında kulaklık öneremiyorum:(
Maalesef o fiyatlar çikamicam ☺️ kur sağ olsun herşey arttı dediğiniz gibi ama bunların arasından ya da farklı bir şey onerirmisiniz ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
sony mdr-ex15 al bak keyfine...
300-500'e uçmaya gerek yok.

Onurrrrrx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bana öyle bi kulakiçi kablosuz bluetooth kulaklık önerinki ses yüksekliği kalitesi ve bassı en önemliside koşu yaparken kulaktan düşmesin...favorim plantronics ve sennheiser...

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bana öyle bi kulakiçi kablosuz bluetooth kulaklık önerinki ses yüksekliği kalitesi ve bassı en önemliside koşu yaparken kulaktan düşmesin...favorim plantronics ve sennheiser...
Gear ıconx 2018 bassları son derece iyi kulaktan düşmesi nerdeyse imkansız tavsiye ederim

Onurrrrrx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hemen inceliyorum...geçen aylarda kabloku sennhiser kullanmıştım inanılmazdı...neyse şuna bi bakcam...

---- Mesajlar birleştirildi ----

Kardeşim bumu?

Resim attım ama gelmedimi

https://m.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/samsung-gear-iconx-2018?gclid=EAIaIQobChMIzL3-tNGy2wIVw-FRCh3V6AUIEAQYAiABEgJC3PD_BwE

Samsung gear iconx bunu dedin herhalde baya bi inceledim gerçi ben ios kullanıyorum buda andoidmiş sence sorun olurmu?

Son düzenleme:

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Ben note 8 le beraber kullanıyorum kuzenimin iphone la denedik oldu ama tam verim alamıyosun yakında samsung gear uygulamasını yayınlayacak gibi geldiği zaman yükler kullanırsın bi sıkıntı olmaz

https://shop.samsung.com/tr/gear-iconx-7

https://shop.samsung.com/tr/gear-iconx-5

Son düzenleme:

Onurrrrrx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben note 8 le beraber kullanıyorum kuzenimin iphone la denedik oldu ama tam verim alamıyosun yakında samsung gear uygulamasını yayınlayacak gibi geldiği zaman yükler kullanırsın bi sıkıntı olmaz

Gear IconX (2018) (Siyah) Kablosuz Kulaklık

Gear IconX (2018) (Açık Gri) Kablosuz Kulaklık
Yüklerse oda boşu boşuna almayalım başka bi önerin olursa bakarım acelemde yok zaten ama 14 hazirana kadar almam lazım..

BHA

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,136
JBL almanı kesinlikle öneririm. Ses kalitesi gerçekten dehşet

BHA

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,136
İade ettim almadım aslında bt mesafesi süperdi ama ses nanay...kablolu sennheiser var şuan bende 5+1 gibi...ama kablosu verem etti ediyo beni...

Sizi çok iyi anlıyorum ve derdinize ortak olmaktan başka çarem yok.

BHA

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,136
Çok kibarsın teşekkürler şu sıralar plantronic markasına takıldım yorumlar oldukça iyi...

Hakim olduğum bir marka değil aslında ne gibi yorumlar var? PAylaşmak istersen eğer :P

Onurrrrrx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hakim olduğum bir marka değil aslında ne gibi yorumlar var? PAylaşmak istersen eğer :p
Mesela 2018 mayısında yapılan bi yorum aslında her yorumumu kayle almam ama uzman bi kişilik gibi geldi bana’’jbl sennheiser çok iyi markalar ama plant.ayrı bi dünya yazmıştı

Sizi çok iyi anlıyorum ve derdinize ortak olmaktan başka çarem yok.[/QUOTE
Bi konu daha var belki fikrin vardır ıp
Mesela 2018 mayısında yapılan bi yorum aslında her yorumumu kayle almam ama uzman bi kişilik gibi geldi bana’’jbl sennheiser çok iyi markalar ama plant.ayrı bi dünya yazmıştı
şuraya bi göz atsana
https://www.chip.com.tr/inceleme/kablosuz-kulaklik/

Son düzenleme: