- Konuyu başlatan
Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Vayy çok iyiiiJR Creative nasıl?
Vayy çok iyiiiJR Creative nasıl?
Bu yüzden bile sevinilebilir haberene yani artık daha az slime videosumu göreceğiz Allahım teşekkürler
Senin değiminle bu durum vayy çok iyiiBu yüzden bile sevinilebilir habere
?? semih kralsın ??Senin değiminle bu durum vayy çok iyii
Aaa para kazanmayı kapatabiliyorlar mıHayır para kazanmayı kapatırlar gizli reklam ile daha komik olur!
?? semih kralsın ??
Açtığın gibi kapanabilir aceci teyze gibi abuk,sabuk anda neler çıkarcaklar kimbilir?Aaa para kazanmayı kapatabiliyorlar mı
126 abonem ile sdnin yutubırlarına meydan okuyorum.Küçük yıtıbır deyince abone sayısı bakımından sandım.
45 abonem var neyin vergisi?
Herkese @Didem Ergin 'den YouTube abonesi??Sana da abone olalım
Para kazanma izlenmesinin daha 2100 saati doldu benim. İşim çok bir tane esaslı superbox videosu OnePlus 7t Incelemesi 3 yıllık OnePlus deneyimi 5 yıllık Samsung akıllı saat deneyimi video fikri çok ama öyle bir üşengecim ki.Aylık 126tl ödeyeceksin?
İşsiz değil işi youtube işsiz olan benim 1 aydır bir kaç resim yapacaktım yapmadım!İşsiz güçsüz insanlar ortalığı karıştırıyor
Arkadaşlar profildeki son videodan bir el atar mısınız? Teşekkürler.Sana da abone olalım
Düşüncemiz, biz oyun oynarken kayıt almak.Vay 2 kanal çok iyii çocuğunuzla kuracağınız kanal sanırım eğlence içerikli olucak değil mi
ne zaman açacaksınız kanalı abone olalımDüşüncemiz, biz oyun oynarken kayıt almak.
Henüz sistemi kuramadım, belki yapamayabilirim bile. Zaten açacağım zaman herkesin bilgisi olacak, merak etmeyin.ne zaman açacaksınız kanalı abone olalım
Biz de destek olalım hocam, bir elin nesi var, iki elin sesi var.Henüz sistemi kuramadım, belki yapamayabilirim bile. Zaten açacağım zaman herkesin bilgisi olacak, merak etmeyin.
Bir bu kaldı zaten. Twitch'e de getirirler artık. 16 17 yaşında 10.000 üzerinde olan bir çok youtuber var. Bir de katıl butonundaki 10 tl lik üyeliğin ~%65 youtubeye ~%35'i de youtubere gidiyordu. Şimdi içimden küfretmek gelmiyor değil!18 yaşın altında olan Youtuberların da gelir vergisi ödemeleri zorunlu hale getirildi.
Ekli dosyayı görüntüle 94995
Ne desen haklısın...Bir bu kaldı zaten. Twitch'e de getirirler artık. 16 17 yaşında 10.000 üzerinde olan bir çok youtuber var. Bir de katıl butonundaki 10 tl lik üyeliğin ~%65 youtubeye ~%35'i de youtubere gidiyordu. Şimdi içimden küfretmek gelmiyor değil!
Youtuber olmak için gereken şeyler de sıkıntılı. Bak render alıyorum. Hiç dikkat etmeden ne derler beren arı yayıla yayıla düzenledim çok bir şey eklemedim. İ7 7700HQ var ama bilgisayar ağlıyor. İyi işelmcili laptoplar 10000 tl.Bir bu kaldı zaten. Twitch'e de getirirler artık. 16 17 yaşında 10.000 üzerinde olan bir çok youtuber var. Bir de katıl butonundaki 10 tl lik üyeliğin ~%65 youtubeye ~%35'i de youtubere gidiyordu. Şimdi içimden küfretmek gelmiyor değil!
Ben korkmaya başladìm bunlardan.Yakìnda aldığımız nefesinde vergisini isterlerse hiç şaşırmam.18 yaşın altında olan Youtuberların da gelir vergisi ödemeleri zorunlu hale getirildi.
Ekli dosyayı görüntüle 94995