Küçük Sırlar'a Okul Darbesi

graphicxer

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Sinem Kobal ve Burak Özçivit'in başrolünü paylaştığı 'Küçük Sırlar' dizisine veto!

634158964268270859.jpg

Çekimlerin yapıldığı İstanbul Erkek Lisesi yönetimi, öğrencilerin uygunsuz sahnelerinden rahatsız oldu.

Dünyayı kasıp kavuran Gossip Girl'ün yerli versiyonu 'Küçük Sırlar' dizisi gelen tepkiler üzerine büyük şok yaşadı. Pırıltılı mekanlar, en lüks arabalar, en güzel kıyafetler, en bakımlı insanlar… Kimsenin göründüğü gibi olmadığı bir yerde yaşayan gençlerin hayat tarzlarını konu alan diziye çekimlerin yapıldığı İstanbul Erkek Lisesi'nden veto geldi.

Sinem Kobal ile Burak Özçivit'in başrollerini paylaştığı dizi bazı sahnelerinin gençlere kötü örnek olduğu gerekçesiyle tepki çekmeye başladı. Dizide kız öğrencilerin mini etek giyinmesi, sürekli alkol ve uyuşturucu gibi konuların işlenmesi çekimlerin yapıldığı İstanbul Erkek Lisesi'nin yönetimini rahatsız etti. Yapım şirketine bu rahatsızlığını bildiren okul yönetimi artık çekimlerin İstanbul Erkek Lisesi'nde yapılmasını istemediklerini açıkladı. Bunun üzerine harekete geçen yapım şirketi, kalan çekimleri Mimar Sinan Üniversitesi'nde yapabilmek için kolları sıvadı.

Kaynak

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
öyle lisemi olur zaten :D
eğer varsa tekrar liseyi okuyabilirim :P

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Tebrikler İstanbul Erkek Lisesi Yönetimi...

Takdire şayan bir davranış.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
İlla çekecekler bu diziyi yani.. :closedeyes:

Liseyi tebrik ediyorum ve onlara rep veriyorum. :tongue:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Oyuncular grup yapmadan böyle bir davranışa imza attıkları için kendilerini tebrik ediyorum.
Böyle rezil bir dizi olamaz sizin neyinize gossip girl dizisi.Yapımcıları, dedikoducu kız adlı diziyi alıp çevirip, aptal kutusundaki moronlaştırıcı dizilerden başını kaldırmayan gençlere kötü örnek oluşturduğundan kınıyorum!

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Kanal D seviyor böyle işler yapmayı.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Reyting dolayısıyla para ve reklam var.Misyonlarınada uyuyor daha ne olsun!!

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
çok yerinde bir karar gençlerimizi bu tür şeyleri izleterek onlara özendirmek hiç doğru bir şey değil

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Okul okul değil neyse .....

crysky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ya millet dizilerdeki şeyleri gerçek olarak algılamak zorunda mı tamam bildiğimiz liseler bu dizideki gibi değil ama diziyi yazanlarda bunu amaçlamış değilki zaten hayal ürünü bir şey neden bu kadar çok abartılıyo bu olaylar ülkemizde şaşkınım :glare:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hatunlar sağlam aslında, değişik bir konsept ile aynı kadro ekranlarda oldukça başarılı olabilir.:tongue:

seedless

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu dizi neyi özendiriyor ki uyuşturucu kullanmıyorlar ya ama zenginliği özendirmiyor da değil... :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Dizinin gençler üzerinde olan etkilerinden bahsedenlerin çoğu KV izliyor. KV'nin gençler üzerindeki etkilerini konuşalım mı?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Eğitimin hali ortadayken, bu gibi kötü örnekler konuşulmalı ilk. Lisenin tepkisi yerinde.:thumbup1:

Kanal D Aşk-ı Memnu ile aileleri, bu dizi ile okulları bozmayı amaçladı/amaçlıyor anlaşılan.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Dizinin gençler üzerinde olan etkilerinden bahsedenlerin çoğu KV izliyor. KV'nin gençler üzerindeki etkilerini konuşalım mı?

Devlet sevgisini öğretiyor.. Bu diziler ne öğretiyor? Nasıl sevişilir ...

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Okul okul değil neyse .....
mektep mekteepp:D:D:D:hahahahaha

---------- saat 14:50 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:47 eklenmişti ----------

çekilecek yermi yok :D
ayrıca gercekten liselerde kızlar eteklerini cekip cekip diz üstüne getirmiyomu
liselerde sevgilisi olmayan kaç kişiyiz bi düüşünün bakalım
bu dizide zengilnlik özendirici olur birde gercekte olan seyler göz önüne serildiği için millet rahatszı oluyor yoksa hiç mi duymadık tuvaletlerde çocuk düşüreni yada 2 gr eroine kendini satanı

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Devlet sevgisi, ah tabi. Sizin bile beyniniz yıkanmış, küçük çocuklar ne yapsınlar?

Silah sevgisi olmasın o!

Jea daha 18 yaşındasın. Beyin yıkanma yaşını ben çoktan geçtim ama sen tam da o yaştasın.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Jea daha 18 yaşındasın. Beyin yıkanma yaşını ben çoktan geçtim ama sen tam da o yaştasın.

Demek ki bu iş sadece yaşa bakmıyormuş. Kalkıp da böyle dizileri (Hem KV tarzı, hem de Aşk-ı Memnu tarzı) izlemediğime ve savunmadığıma göre beynim yıkanmamış benim. Ama siz bu KV denen saçmalığı her fırsatta savunuyorsunuz. Adam İsrail'e gidip o ölen 9 kişinin intikamını alıyor ve siz de buna bayılıyorsunuz. Bu kendinizi tatmin etmek değildir de nedir?

Eminim ki k**larıyla gülüyorlardır dizi yapımcılarına. Neyse bunun yeri burası değil, amacım bu salak diziyi (Küçük Sırlar) savunmak da değil. Sadece biraz gerçekçi olmaya davet ediyorum sizleri.