Küçük Fatih üvey anne kurbanı oldu

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Konya'da üvey annesinin ağır işkencelerine maruz kaldığı iddia edilen 9 yaşındaki çocuk 40 gündür tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

5 Temmuz 2011 tarihinde Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde ikamet eden 9 yaşındaki Fatih K., amcası tarafından hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı özel hastanede ilköğretim öğrencisi Fatih K'nin üvey annesi Leyla K. (32) tarafından sürekli işkence görüp, yakıldığı ortaya çıktı. Özel hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından ciddi yaralanmaları ve yanıkları olan çocuk, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Çocuk Acil Servisi'ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan çocuğun, vücudundaki işkencelerin yanı sıra genital bölgesi de yakılmıştı. Doktorlar tedaviye devam ederken çocuğun bağırsaklarında da problem bulundu. 9 yaşındaki Fatih K., "Annem arkamdan oklava sokmuştu" dedi.
Fatih K. bağırsaklarındaki zedelenme nedeniyle 3 yerinden ameliyat edildi. 40 gün yaşayan Fatih K. dün hayatını kaybetti.
[COLOR=[URL=http://forum.shiftdelete.net/misc.php?do=dbtech_usertag_hash&hash=0000ff%5D%5BB%5DANNE]#0000ff]ANNE[/URL] "BEN BİR ŞEY YAPMADIM KENDİ YAPMIŞ"[/COLOR]
5 aylık hamile, ve 1,5 yaşında öz çocuğu olan Leyla K'nin ilk işkence iddiasından dolayı gözaltına alınmış, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 9 yaşındaki üvey çocuğunun ölmesinin ardından bu kez anne Leyla K. ve baba Seyit Ali K. Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Daha önce olduğu gibi bu kez de işkence iddiasını reddeden üvey anne Leyla K., "Ben bir şey yapmadım, oyun parkında oynarken yarıklar oluşmuş. Ben evden dışarı çıkıp geldiğim de de banyoda kendini yakmış. Oklavayı da arkasına kendisi sokmuş, bana söylemişti. Benim suçum yok" dediği öğrenildi.
Bir fabrikada işçi olarak çalışan baba Seyit Ali K. ise, "Oğlum olayı amcasına anlatmış. Daha sonra da bana anlattı. Bu olayları doğrulamak için çocuklara ve eşime sordum ama haberlerinin olmadığını söylediler" şeklinde ifade verdi
İfadeleri alınan anne Leyla K. ile baba Seyit Ali K. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
ÖLMEDEN TÜM İŞKENCELERİ ANLATMIŞTI
9 yaşındaki Fatih K., hastanede tedavisi devam ederken yaşadığı tüm işkenceleri polise ve psikologlara anlatmıştı. Fatih K. ifadesinde, "Üvey annem iki kardeşime evde bulaşıktan temizliğe her işi yaptırıyor. Benim kafama vurarak ve çarparak yardı. Çok kan akıyordu, eline iğne aldı kucağına yatırıp dikti. Ben uyurken ranzadan beni attı, bacağım kırıldı. En son ise banyoda küvete koyarak gaz yağına batırdığı gazete ile penisimi ve vücudumun birçok yerini yaktı" demişti.
Fatih K. bağırsaklarındaki rahatsızlık ortaya çıkanca utandığı için daha önce anlatmadığı olayı doktorlara söyledi. Fatih K, "Annem beni oklava ile dövdükten sonra arkama sokmuştu" dedi.
DOKTORLAR SAVCILIĞA RAPOR SUNDU
Hastasının ilk olarak kendilerine yanık nedeniyle intikal ettirildiğini belirten Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meltem Energin, "Hastamızın vücudunun genital bölgesinde, karnında, yüzünde ve bacaklarında derin yanıklar vardı. Çocuk, bunların üvey annesi tarafından yapıldığını söyledi. Çocuğun başında daha önce annesi tarafından darp edilerek yaralanma var. Çocuk bunun annesi tarafından da dikildiğini söyledi. Çok sayıda yanık izleri var. Bacağında kırıklar var. Beslenme bozukluğu ve kansızlığı mevcut. Son olarak yapılan tetkiklerde bağırsaklarında problem vardı. Utanan çocuk bize annesinin makatından sert bir cisim soktuğunu söyledi. Bağırsaklarından ameliyat edildi, tedavisi sürerken yaşamını yitirdi. Biz savcılığa rapor sunduk, bu çok ciddi bir olay, anne nasıl serbest kalmıştı şaşırdık" şeklinde konuştu.

http://www.haber7.com/haber/20110817/Kucuk-Fatih-uvey-anne-kurbani-oldu.php

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[h=2]Konya’da üvey annesi tarafından vücudu yakıldığı, kemikleri kırıldığı, başında meydana gelen kesiğin iğne ve iplikle dikildiği öne sürülen 9 yaşındaki Fatih, yoğun bakımda 43 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.[/h]
Fatih Koçaker, 5 Temmuz’da yoğun bakıma alındığı hastanede 1.5 ay boyunca hayata tutunmaya çalıştı ama olumlu haber gelmedi. Fatih, hastanede “Annem gazeteyi yağa batırarak cinsel organım dahil vücudumun her yerini yaktı. Başıma vurdu. Çok kanayınca iğne ve iplikle kendisi dikti” demişti.

HASAN DÖNMEZ Konya DHA
Konya’da üvey annesi Leyla Koçaker’in (35) işkencesi sonucu ağır yaralandığı öne sürülen 9 yaşındaki Fatih Koçaker, 43 gündür tedavi altında bulunduğu hastanede önceki gün yaşamını yitirdi. Bunun üzerine anne Leyla Koçaker ile babası Seyit Ali Koçaker gözaltına alındı.
Selçuklu ilçesinde ilköğretim 3. sınıf öğrencisi olan Fatih Kocaker, yaklaşık 3 ay önce merdivenlerden düşerek sol ayağını kırdı. Hastaneye kaldırılan Fatih, ayağına platin takılıp alçıya alındıktan sonra taburcu edildi. Fatih’e, 3 yıl önce kanser olan annesi Döne Koçaker’in ölümü üzerine ekmek fabrikasında işçi olarak çalışan babası Seyit Ali Koçaker’in (42) evlendiği üvey annesi Leyla Koçaker bakmaya başladı.
Üvey anne, iddiaya göre geçen haziran ayında altını ıslattığı gerekçesiyle banyoya soktuğu Fatih Koçaker’in cinsel organını, vücudunun bir bölümünü ve yüzünü, tutuşturduğu gazete kâğıtlarıyla vurarak yaktı. Korkan Fatih Koçaker, babasına da banyoda kendisini yanlışlıkla yaktığını söyledi.

Amcasına anlattı
Fatih Koçaker, 3 Temmuz’da babasına kendisini Karapınar’da bulunan amcası Mehmet Koçaker’in (48) yanına götürmesini istedi. Küçük çocuk, amcası yanık izlerini sorunca yaraların üvey annesi yüzünden olduğunu anlattı. Hastaneye götürülen Fatih’in vücudunun çeşitli bölgelerinde darp ve cebir izleriyle 3. derecede yanık ile yumuşak doku yanık izleri tespit edildi. Yakınlarının şikâyeti üzerine hastaneye gelen polis ekipleri, Fatih’in ve ailenin ifadesini aldı.
Fatih Koçaker’in, “Leyla anne çişimi kaçırdım diye banyoda önce dövdü, sonra da gazete kâğıtlarını tutuşturarak cinsel organıma ve vücuduma tuttu” şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Fatih, basın mensuplarının “Bunu sana kim yaptı?” sorusuna “Annem yaptı” yanıtını verdi.

Bu kadarı da fazla...
Tetkiklerde bağırsağının delindiği anlaşılan Fatih, “Üvey annem beni oklavayla dövdü, ardından makatımdan oklavayı soktu” dedi. Ameliyata alınan Fatih Koçaker, 43 gün süren yaşam mücadelesini önceki gün kaybetti.
Meram Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adnan Abasıyanık, Fatih Koçaker’in makatına sokulan cisimden dolayı öldüğünü belirtti. Fatih Koçaker ilk hastaneye yatırıldığında gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen, 5 aylık hamile ve 1.5 yaşındaki bir çocuğu olan anne Leyla Koçaker, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

kaynak

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Bu durumda yapılacak olan nedir ? Böyle bir cani ruha hangi cezayı verirsiniz ?Peki böyle insanların aramızda dolaşıyor olma ihtimali ?

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bizde malesef insanın bir değeri yok..