Küçük çocuğa Çin işkencesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8

Youtube'a 15 Temmuz’da eklenen bir videoda, küçük bir çocuk bir grup tarafından insafsızca dövülüyor. Çocuğun Uygur, dövenlerin Çinli olduğu iddia ediliyo

Çin’in özerk bölgesi Sincan Uygur (Doğu Türkistan)’da çekildiği iddia edilen görüntülerde bir grup insan, yerdeki bir çocuğu tekmeleyip, elini eziyor. Çocuğun çıklık çığlığa ağlamasına aldırmayan topluluktan hiç kimse uygulanan şiddete engel olmuyor.
Görüntüler Youtube’a 15 Temmuz tarihinde MerdanUygur kullanıcı adı ve “Bichare kichik Uyghur bala xittay ning zulumi astida” başlığıyla yüklenmiş.
İşte bu nasıl insanlık dedirten insafsızlık görüntüleri:

[SDNTV2]http://video.haber7.com/video_contents/21072011105718.flv[/SDNTV2]

Haber 7

Biliyorum iç açıcı bir haber değil bundan dolayı moderatör arkadaşlar tarafından yayınlanmaması olası bir ihtimal ancak yönetici arkadaşlardan ricam bu haberi yayınlamaları yönündedir.Sonuçta ortada bir vahşet var ve bu vahşetin herkes tarafından lanetlenmesi lazım diye düşünüyorum.

Videoyu izlerken cidden kanım dondu.Bu kahrolası insanlar(yada herneyseler)nasıl kimse müdahele etmeden bu zavallıya yapılanları seyrediyor.Çocuğun Uygur olduğu ve görüntülerin Doğu Türkistanda çekildiği iddia ediliyor.Biraz o bölge hakkında araştırma yapmış biri olarak diyorum ki bu iddianın doğru olması fazlasıyla bir muhtemel hatta ordaki müslüman türkmenlere yapılanların yanında bu fazlasıyla bir merhametli bir davranış olarak görülmelidir...

Allahın,meleklerinin ve lanet edici herkesin laneti zalimlerin üzerine olsun.Kızarım kızarımda bu lanet kalabalıktan bir tane insan evladı çıkmıyor bu zavallıya sahip çıkmıyor.Herhalde içimden geçenleri yazsam....

Kahhar ismiyle müsemma olan Rabbim sizi kahretsin,elleriniz kırılır inş....

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Yorumumu içimden yaptım...

Türkiye'de bir israilli çocuğa dahi bu uygulama yapılmaya kalksa, en az 100 kişi müdahale eder. Siz insanmısınız be.

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kelimelerin bittiği an, allah bildiği gibi yapsın onları.

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yorumumu içimden yaptım...

Türkiye'de bir israilli çocuğa dahi bu uygulama yapılmaya kalksa, en az 100 kişi müdahale eder. Siz insanmısınız be.

İşte bizim farkımız bu. Medeniyetimiz bu. Ahlakımız bu. Bugun bu olay hangi avrupa ülkesinde yaşanırsa yaşansın çok farklı olacağını zannetmiyorum. Tek bir yerde farklı olur oda Türkiyede çünki biz insanız.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Neyse burası uygun olmaz yazacaklarım için.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Çocuğun parmaklarını eziyorlar. Ya Kahhâr, sen görüyorsun.

Zulüm gören bir Türk olursa ya da bir müslüman herhangi bir sorun yoktur.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
ne de olsa işkenceleriyle meşhur çin liler.

mazlumun ahı yerde kalmaz.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bunlar birşeydeğil yayınlamamız doğru olmaz bize bakılamayacak derecede vahşet içerenler geliyor.bu zulum yüzyıllardır var