amidi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 8

Youtube'a 15 Temmuzda eklenen bir videoda, küçük bir çocuk bir grup tarafından insafsızca dövülüyor. Çocuğun Uygur, dövenlerin Çinli olduğu iddia ediliyo
Çinin özerk bölgesi Sincan Uygur (Doğu Türkistan)da çekildiği iddia edilen görüntülerde bir grup insan, yerdeki bir çocuğu tekmeleyip, elini eziyor. Çocuğun çıklık çığlığa ağlamasına aldırmayan topluluktan hiç kimse uygulanan şiddete engel olmuyor.
Görüntüler Youtubea 15 Temmuz tarihinde MerdanUygur kullanıcı adı ve Bichare kichik Uyghur bala xittay ning zulumi astida başlığıyla yüklenmiş.
İşte bu nasıl insanlık dedirten insafsızlık görüntüleri:
[SDNTV2]http://video.haber7.com/video_contents/21072011105718.flv[/SDNTV2]
Haber 7
Biliyorum iç açıcı bir haber değil bundan dolayı moderatör arkadaşlar tarafından yayınlanmaması olası bir ihtimal ancak yönetici arkadaşlardan ricam bu haberi yayınlamaları yönündedir.Sonuçta ortada bir vahşet var ve bu vahşetin herkes tarafından lanetlenmesi lazım diye düşünüyorum.
Videoyu izlerken cidden kanım dondu.Bu kahrolası insanlar(yada herneyseler)nasıl kimse müdahele etmeden bu zavallıya yapılanları seyrediyor.Çocuğun Uygur olduğu ve görüntülerin Doğu Türkistanda çekildiği iddia ediliyor.Biraz o bölge hakkında araştırma yapmış biri olarak diyorum ki bu iddianın doğru olması fazlasıyla bir muhtemel hatta ordaki müslüman türkmenlere yapılanların yanında bu fazlasıyla bir merhametli bir davranış olarak görülmelidir...
Allahın,meleklerinin ve lanet edici herkesin laneti zalimlerin üzerine olsun.Kızarım kızarımda bu lanet kalabalıktan bir tane insan evladı çıkmıyor bu zavallıya sahip çıkmıyor.Herhalde içimden geçenleri yazsam....
Kahhar ismiyle müsemma olan Rabbim sizi kahretsin,elleriniz kırılır inş....