Küçük Ama Zehir Gibi iPod Shuffle!

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Apple'ın en son piyasaya sürdüğü iPod Shuffle, hem küçük yapısı hem de yüksek kalite ses gücüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

iPod serisine eklendiği andan itibaren Apple'ın en fırlama ürünü olarak tanınan iPod Shuffle, küçük yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. iPod Shuffle, Mart 2009 itibariyle üçüncü nesil olarak tekrar piyasaya sürülmüştü. Peki iPod Shuffle'da neler değişti? Bir kere cihazın üzerindeki tuşlar tamamen kaldırıldı. Sadece kulaklık girişinin yanında cihazı açmaya, listeyi sıraya göre çalmaya ve karışık çalmaya yarayan bir tuş bulunuyor. Apple da bu kadar tuşun cihaz üzerinde yeterli olacağını savunuyor. Bu iddiasını da yeni Shuffle'da gerçekleştirmiş. Zira cihaz bu şekilde bile oldukça işlevsel bir hale getirilmeyi başarmış.

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ses kalitesi çok da iyi değil. Sony ses konusunda en iyi marka.

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
mp3 çalar konusunda Sony tek markadır.Hem kullanıcıya özgürlük sunuyor hem de kaliteli....

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hangi incelemeye yetişeceğimi şaşırmış durumdayım:)

Eline sağlık Akhun, son derece kaliteli bir inceleme olmuş. Apple'ın kalitesini konuşmaya gerek yok zaten. Ses kalitesine sonuna dek güveniyoruz. Ancak kullanım yönünden biraz geride kalmış bir ürün. Birkaç tuşla bir yığın fonksiyonu yapmak, şarkıları dilediğimiz gibi yönetememek ve dışa ses vermiyor oluşu açıkçası üründen birazcık soğutuyor. Ürünün bana göre en önemli artısı her keseye uygun fiyatlarla satılıyor oluşu. Fiyat yönünden gayet makul.

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bence kullanışlı değil bu shuffle'lar ekranı olmalı en küçüğünden.

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hangi incelemeye yetişeceğimi şaşırmış durumdayım:)

Eline sağlık Akhun, son derece kaliteli bir inceleme olmuş. Apple'ın kalitesini konuşmaya gerek yok zaten. Ses kalitesine sonuna dek güveniyoruz. Ancak kullanım yönünden biraz geride kalmış bir ürün. Birkaç tuşla bir yığın fonksiyonu yapmak, şarkıları dilediğimiz gibi yönetememek ve dışa ses vermiyor oluşu açıkçası üründen birazcık soğutuyor. Ürünün bana göre en önemli artısı her keseye uygun fiyatlarla satılıyor oluşu. Fiyat yönünden gayet makul.

Sağol Rorschach :) olumlu/olumsuz her türlü eleştiriniz, bizlerin bir adım daha ileriye gitmesini sağlıyor.

bence Shuffle çok da kullanışsız değil. alıştıktan sonra cidden rahat bir şekilde müzik dinleyebiliyorsunuz. benim gibi müzik aşığı bir insan, iPod Nano kullanırken 1-2 dakika boyunca "hangi şarkıyı dinlesem acaba?" diye vakit kaybedebiliyor. bunda ise sadece müziğe odaklanıldığından, ben baya memnun kaldım.

MustaJ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
gerçekten süper bi ürün ama apple'ın kendine bağımlı yapma durumu bu nesilde hada da artmış. başka bir kulaklık kullanamıyorsunuz kendi kulaklığı haricinde. şarkıları anons eden hatun çok tatlı özellikle türkçe şarkılarda çok komik :] bi dejavantajı da ara kablosunun çok kısa olması ama onların haricinde çok tatlı kullanışlı bir cihaz.