Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,431
Bende Toshiba RC500'ün tablosunu yapacaktım ama unuttum,neyse artık yarın yaparım herhalde diye düşünüyorum.
Benim SSD'nin her hafta sağlığı düşüyor.Kingston A400 almayın. Adamlar içine zaman sensörü koymuşlar heralde. Yahu her ay düzenli olarak sağlık düşüyor!
SSD modeliniz neydi ?Benim SSD'nin her hafta sağlığı düşüyor.
SSD modelim Toshiba RC-500'dir.SSD modeliniz neydi ?
Toshiba işte . Ne beklersinSSD modelim Toshiba RC-500'dir.
crucial tavsiye edilen bir marka halbukiBX500 Rezil bir ssd bende var sağlık %88 İade etme peşindeyim 71 dereceye kadar fırlıyor donma takılma yapıyor video bile aldım
Crucial BX500 Isınma Sağlık Okuma+Hız Sorunları ! - YouTube
Yazma hızı düşük beklediğim gibi. Firmware güncel mi diye kontrol etmem gerekiyor.
öyle ztn ?Yazma hızı düşük beklediğim gibi. Firmware güncel mi diye kontrol etmem gerekiyor.
Support for Western Digital Hard Drives | Western Digital
**** support for your internal or external HDDs. Read FAQs for self-service troubleshooting or submit a warranty claim. Register a product or check your order status; or download device software.kb.sandisk.com
Ansızın evet devamıAdata S40G da beni yaktı... Sonra gidip WD Black aldım.
İşin komiği ne ciddi ısınma vardır ne de ömür olarak saçma sapan bir yere gelmemişti.
Ama bir sabah ansızın....
bende bilgileri hdd ye atsam ii olur bende m2 alcam yakında (1 yıl sonra yani :d)Ansızın windows açılmaz oldu. Öncesinden mavi ekran ile gitti. reboot etmedi.
Sonrasında ise format atayım dedim. SSD'ye format dahi atılamıyordu.
Samsung sata ssd vardı onu taktım. Baktım onunla ilerleryebiliyorum.
Gittim yeni bir nvme ssd aldım ve ona kurdum windowsu.
Performans kısmındaki İyileştirme bölümünden TRIM butonuna tıkla. Oradan da TRIM'I Şimdi Çalıştır ayarı var, onu aç.bende bilgileri hdd ye atsam ii olur bende m2 alcam yakında (1 yıl sonra yani :d)
Bu Sata SSD için fazla kaçmaya yakın bir sıcaklık, 60 üstü sıkıntılı dereceler genel manada 55 üstüne çıkmamalı.