Kriz nasıl doğdu?

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
İşte Galatasaray'da yaşanan şok gelişmenin perde arkası.

572729_detay.jpg

Rumen hoca, Trabzon maçında üstünü çizdiği yıldız oyuncunun ipini çekti. Adnan Sezgin, milli takımdan dönüp idman için hazırlanan Misimovic’i odasına çağırdı ve kararı açıkladı: Hoca seni istemiyor artık A2’yle çalışacaksın.

Manisa mağlubiyetinin ardından karışan Galatasaray’da sular durulmuyor... Şok bir gelişmeyle Sarı-Kırmızılılar’ın transferin son gününde aldığı Misimovic kadro dışı bırakıldı.

Hagi, Trabzonspor maçında oyundan alınınca yedek kulübesi yerine direkt soyunma odasına giden Bosnalı futbolcuyu kara kaplı defterine yazmış ve o günden bu yana öğrencisiyle hiç konuşmamıştı. Son Manisa maçının ardından da yaptığı basın toplantısında “Sadece isim olmak G.Saray’da oynamaya yetmez” diyerek Misimovic’i işaret eden Hagi bu kararını resmiyete döktü. Romen hocanın isteği doğrultusunda Bosnalı futbolcu kadro dışı kaldı. Sportif Direktör Adnan Sezgin, Bosna Milli Takımı’ndan dönen ve idmana çıkmaya hazırlanan Misimovic’i odasına çağırarak Hagi’nin kararını açıkladı. Resmi siteden de yapılan duyuruda Misimovic’in bugünden itibaren A2 takımıyla çalışacağı belirtildi.

BOSNALI ŞOKTA
Kadro dışı kalan Misimovic’in ise büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi. Adnan Sezgin’e kadro dışı bırakılmasının sebebini soran Bosnalı oyuncuya Sarı- Kırmızılılar’ın Sportif Direktörü tarafından disiplinsiz davranışları nedeniyle bu kararın alındığı cevabı verildi. Bunun üzerine Misimovic’in sinirli bir şekilde “1 kez bile idman kaçırmadım. Nasıl bir disiplinsizlikmiş anlamadım. Bunca yıllık futbol hayatımda böyle bir şey görmedim. Ama siz bilirsiniz. Benim için artık fark etmez. Buraya isteyerek gelmiştim ama belli ki artık istenmiyorum. Gerekli şartlar yerine gelirse istenmediğim yerde kalmanın bir mantığı yok” dediği ifade edildi. Misimovic’in resmi tebliği yazını olarak da istediği kaydedildi.

KRİZ NASIL DOĞDU?
Misimovic’le Hagi’nin arasının açıldığını ilk olarak HABERTÜRK duyurmuştu. Trabzon maçı öncesinde sol kanatta oynayacağını öğrenen Bosnalı hocasının yanına gitmiş ve “Solda oynamak istemiyorum, Benim yerim yıllarca sizin de oynadığınız 10 numaralı pozisyon“ demiş ancak Hagi sert tepki göstererek “Arda yok, sana solda ihtiyacım var” cevabını vermişti. Misimovic de takım arkadaşlarına “Ben Arda değilim ki” isyanında bulunmuştu.

Kaynak

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
oynunu beğenmediler bahane ile kovuyorlar.gerçek belli zaten doğru yapılamayan bir transfer...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Rumen Ler Bosnalıları Hiç Sevmezler , Umarım Böyle Bir Şey Değildir!

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Irk'ı yüzünden verilmiş bir kararsa eğer Hagi'nin ipini çekmek lazım!

Performansı beğenilmedi diye bir futbolcu nasıl A2'ye atılır? Bu mantıklı bir açıklama değil oyuncu daha alışamamıştır veya çeşitli faktörler vardır ama sen tutupta yıldız diye aldığın oyuncuya bunu yaparsan bu oyuncu tekrar nasıl döner o takıma?

Disiplinlin yüzündenmiş Galatasaray'ı tanımasak inanıcam. Arda neler yaptı takım arkadaşlarıyla kavga ettide birşey olmadı Misimoviç'in acaba bu kadar ağır ceza almasının ardındaki hareketi nedir çok merak ettim!

Fenerbahçe Guizaya kaç yıl sabretti Hagi misimoviç'e 5 maç dayanamadı!