• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kristin Kreuk [HQ]

Şu gözlerin güzelliğine bakın! Türkiye'ye gelince vergilerle fiyatı artar bu makinenin. |) Amanın ne diyorum ben? o.O

Kendisinin bir numaralı hayranıydım bi zamanlar... Kıytırık bir dizi(bkz. smallville) üstüne kıytırık bi sinema filmi (bkz. eurotrip) ile milyonlarca fan'a sahip bir hatun. Çok daha güzel fotoğrafları var ya bunlar sönük olanlar :D

Burak Barbak dedi ki:
Kendisinin bir numaralı hayranıydım bi zamanlar... Kıytırık bir dizi(bkz. smallville) üstüne kıytırık bi sinema filmi (bkz. eurotrip) ile milyonlarca fan'a sahip bir hatun. Çok daha güzel fotoğrafları var ya bunlar sönük olanlar :D

ekle abi o zmn bizden sakın ma :)

Burak Barbak dedi ki:
ben fitili ateşleme ile görevliydim (:

Evet benim hatun bu 1 numara olarak ;) Elimde var bi sürü tabi en güzel şekilleriyle dağıtsam aşık olursunuz yaa boşver :D

çok tatlı bir hatun bayılıyorum (S) ... hele gözler yiyo beni o.O :#

patrıck G-string olmayan resım gondermısın bu senmısın dostum :D

anam smalvile daki hautn bu pek bir severim kendisini maşallah ^^