Kredi çekip telefon almak

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar merhaba biliyorum başlık herkese bir yuh dedirtmiştir herhalde ancak durum pek öyle değil bildiğiniz üzere telefon fiyatları çoğu kesimin bir anda veremeyeceği fiyatlara yükseldi bende bir öğrenci olarak şıp deyip bin lira küsür parayı çıkaramıyorum ancak enpara diye bir şey var biliyorsunuz zaten oradan 1200 TL lik bir kredi çekip 1277 TL olarak ödeyeceğim ve o paraya da LG G4 almayı düşünüyorum fikirleriniz nelerdir?

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Bende öyle yapacağım hatta bende G4 alacağım. Ama şu hat üzerine telefon alma olaylarını da araştırabilirsin. Ben Avea müşterisiyim geçen gün gittim.
GS Mobile Rakipsiz 720 var bende. 94 tl aylık çıkarttı tabi 24 ay taahhütle. Ama Teknosa'nında Teknokredi diye bir olayı var ona da resimden bakabilirsin. Açıkçası bende çok kararsız kaldım...
teknokredi.jpg

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Başka bir şekilde alma olanağı varsa bende açığım o konuda :D Özellikle taksit olayları

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Arkadaşlar merhaba biliyorum başlık herkese bir yuh dedirtmiştir herhalde ancak durum pek öyle değil bildiğiniz üzere telefon fiyatları çoğu kesimin bir anda veremeyeceği fiyatlara yükseldi bende bir öğrenci olarak şıp deyip bin lira küsür parayı çıkaramıyorum ancak enpara diye bir şey var biliyorsunuz zaten oradan 1200 TL lik bir kredi çekip 1277 TL olarak ödeyeceğim ve o paraya da LG G4 almayı düşünüyorum fikirleriniz nelerdir?

dosya masrafı vs olmadığı için 77 tl vade farkı normal bana göre, ama alacaksanız yerinizde olsam note 4 alırdım.

kredi olayı teknosa, vatan bilgisayardan da kullanabilirsiniz hangi yer daha az fark alırsa onu kullanın

bir ara vatandan alacaktım 1000 tl için 33 tl fark istiyorlardı

BlackFire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin düşünceniz krediden çok vade farkı diyebiliriz. Bir çok insan telefon alımı yaparken uzun vadelerle alıp extra ücretler ödüyor. 1000 tl civarları için alınabilecek en güzel telefonlardan birisi G4.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
G3 çok eskidi alınmaz artık. Onun yerine G4 düşün.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
dosya masrafı vs olmadığı için 77 tl vade farkı normal bana göre, ama alacaksanız yerinizde olsam note 4 alırdım.

kredi olayı teknosa, vatan bilgisayardan da kullanabilirsiniz hangi yer daha az fark alırsa onu kullanın

bir ara vatandan alacaktım 1000 tl için 33 tl fark istiyorlardı

Üstad neye göre 'sizin yerinizde olsam Note 4 alırım' dedin ? Yani G4'ten neyi çok iyi ? Gereksiz büyük geliyor bana 5.7" bide Spen var ne yapacağım onla ben yahu :D

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
ben zaten size demedim ki note 4 alın diye @ramazanyikici ya dedim

neyi iyi derseniz

-işlemci
-pil süresi
-tasarım
-SPEN (siz kullanmasanız da gayet başarılı ve işlevli bir donanım özellikle 6,0 ile ekran kapalı not özelliği geldi daha da güzel oldu)

bunlar kişisel görüştür bunu eklemek isterim sizin hoşunuza gitmez bu özellikleri kullanmazsanız evet iyi gelmez ama bu özellikleri kullanırsanız başarılı diyebilirsiniz.

yani telefon iyi kötü kişiden kişiye değişir siz evden çıkmazsınız telefonu hiç düşürmezsiniz size göre plastik kasa metal kasa fark etmez hatta gorilla işine hiç önem vermezsiniz ama misal ben şantiyede çalışırım metal kasa su/toz geçirmezlik özelliğine önem veririm

tabi örnek olarak söyledim kişiden kişiye değişir kriterler.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Bende G4 ile Note 4 arasında kalmıştım zaten. Pil süresiyle performans önemli benim için demekki Note 4 alıcaz teşekkürler

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
enpara herkese öyle kolay kredi vermez. Bunu da dikkate alın.

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Teşekkür ederim yanıtlar için bende G4 ile Note4 arasında kaldım fiyat farkı 200 TL sanırım ithalatçı garantili olarak bahsediyorum. Teknokredi çok avantajlı ancak Teknosa'da G4 fiyatı 1800 TL :( O kadar para verilmez artık. O yüzden teknokredi kullanmayı düşünmedim.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
1500 luk krediyi çekersin üstüne 300 eklersin ya. Almışken Teknosa'dan alma taraftarıyım ben girmem ithalatçı garanti olaylarına bu saatten sonra

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Yada herhangi bir bankadan ihtiyaç kredisi çek 1800 TL'lik 18 aya dağıt onu 100 küsür ödersin bu da bir seçenek

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
@Graveworm @ramazanyikici eğer note 4 vs g4 derseniz bence her türlü note 4, bu arada ikinizde telefon alacaksınız doğru mu anladım.

kolaylık açısından odea bank çok daha kolay mesaj ile başvuru yapın 2 saate telefon gelir vatan bilgisayarın hangi subesine yönlendirme yapalım diye size parayı elden vermedikleri için vatanda da harcama zorunluğu olduğundan zorluk çıkartmıyorlar.

dosya masrafı vs de olmadığından fark fazla olmuyor ama @Graveworm herhangi bankadan direkt olursa bankanın kampanyası yoksa 100 lira kesinti olur dosya vs gibi masraflara kampanyalı varsa başka banka da olabilir ama en güzeli vatan+odea birleşimi bana göre sıkıntısız ve kolay

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
@Graveworm @ramazanyikici eğer note 4 vs g4 derseniz bence her türlü note 4, bu arada ikinizde telefon alacaksınız doğru mu anladım.

kolaylık açısından odea bank çok daha kolay mesaj ile başvuru yapın 2 saate telefon gelir vatan bilgisayarın hangi subesine yönlendirme yapalım diye size parayı elden vermedikleri için vatanda da harcama zorunluğu olduğundan zorluk çıkartmıyorlar.

dosya masrafı vs de olmadığından fark fazla olmuyor ama @Graveworm herhangi bankadan direkt olursa bankanın kampanyası yoksa 100 lira kesinti olur dosya vs gibi masraflara kampanyalı varsa başka banka da olabilir ama en güzeli vatan+odea birleşimi bana göre sıkıntısız ve kolay

Sağol bilgi için ama ne yazık ki bulunduğum ilde vatan bilgisayar yok. Teknosa var ordan da ING bankasının sunduğu teknokredi ile kredi çekip öyle alacağım telefonu yapacak bişey yok

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
o da aynı mantık ben öbürünü merak edip acaba onaylanma süresi hızlı mı oluyor diye denedim 2 saate onay aldım. Telefonu ne zaman alacaksınız? aldık dan sonra ios dan geçen bir arkadaşın fikrini de öğrenmek isterim

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Vallahi telefonu bu hafta içerisinde almayı planlıyorum. Ios'tan Android'e geçmeye resmen korkuyorum ama yapacak bişey yok 8 sene kullandım değişik şeyler tatma zamanı geldi. Benim kuzenim iphone 4s ten lg g3'e geçmişti yapamamıştı Androidle sonra g3 ü sattı üstüne ekledi biraz da gitti 5 aldı :D