Patron Burada
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Pdf'lerle kitaplarla çalışıyorsunuzdur kesin. Teknolojiden yararlanın biraz. Tek önerim budur.
Ben mp3'e dönüştürüp sesli dinliyorum. Okumaya üşeniyorum.YouTube konu anlatımları var benim hocam kanalının ve elimde ders notları kitabı var o şekilde çalışıyorum.
Kpss diyince aklıma geldi geçen sene falan kardeşim ve arkadaşı girdi pekte soruları bilememiş veya heyecandan...
bir kaç soruları konuşuyorlar başkomutan kim diye soru bilemedim dedi ben anayasaya göre cumhurbaşkanı dedim bide Osmanlı da sadrazam günümüzde hangisi gibi bir soru varmış başbakan diyince keşke katılsaydın dediler
Harbi siyaset daha mı ağırlıklı??
Anayasa vatandaşlık dersinin konusu diğer benzetme sorusu da tarihin konuları ile alakalı siyaset ile bağlantısı var belki ama doğrudan siyaset değil tabi ki ?Kpss diyince aklıma geldi geçen sene falan kardeşim ve arkadaşı girdi pekte soruları bilememiş veya heyecandan...
bir kaç soruları konuşuyorlar başkomutan kim diye soru bilemedim dedi ben anayasaya göre cumhurbaşkanı dedim bide Osmanlı da sadrazam günümüzde hangisi gibi bir soru varmış başbakan diyince keşke katılsaydın dediler
Harbi siyaset daha mı ağırlıklı??