Kpss hakkında bilgi

madmax009

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben açıköğretim kamu yönetiminden bu sene mezun oldum sayıştay veya danıştay denetçisi veya kaymakamlık sınavlarına katılabilmek için kpss sınavına gircem ama hangi statüde girmek gerekiyor ne tür sorular cevaplamam gerekir öğretmenlik için katılan biriyle aynı sorularımı cevaplayacam.yardımcı olursanız sevinirim

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
hayır sen eğitim bilimlerine girmeyeceksin
diğer tüm sınavlara gireceksin

Reaksiyon puanı
189
kpss'den beklentin bir yere yerleşmekse eğer torpilin olmadan biraz zor. hatırlatayım türkiyedesin.

xx22xx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neden bu kadar torpil işine kafanızı yoruyorsunuzki .. siz çalışın gayret edin elbet tutacak bir yer. kaç tane torpilsiz arkadaşım 75 ile 80 ile 87 ile yerleşti rahat rahat bir yerlere.. bence kendiniz kandırmayın çalışın. gerisi geliyor zaten.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
Şu kpssyi çözemedim ben de bir türlü, genel yetenek/genel kültür herkes mecbur giriyor. Öğretmenler Eğitim bilimlerine giriyor. Daha sonra iki oturum var iktisat-işletme-muhasebe-ekonometri-istatistik vs soruları var. İktisat mezunu sadece iktisat sorusu mu çözecek işletme de çözecek mi, iki oturuma da girmeli mi nedir ne değildir anlayamadım.