KPSS A Grubu Online Hazırlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sansr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Değerli arkadaşlar
Öncelikle bugün ve yarın KPSS A Grubu ve diğer bölümlerde sınava girecek olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim...

Seneye KPSS A Grubunda sınava hazırlık yapmak istiyorum.İşim gereği(yarı muhasebe yarı satış pazarlama) bilgisayar başında çalışıyorum...Sınava hazınlamamda bana faydası olacak site tavsiyeleriniz varmıdır? Makul düzeyde ücretli siteler olabilir.Önemli olan içeriğinde online konu anlatımları derslerde deneme soruları, ,deneme sınavları olması.Şimdiden değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Bu konu hakkında bilgisi olan yok heralade diyeceğim ama öyle olmadığını biliyorum ;)

Heralde kpss geçtiği için yada kpss den bıtkınlık geldiği için adının geçtiği her yer artık sessiz sedasız kalıyor :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kpss testleri için bkz.

Google'da arama yaptığınız takdirde size uygun siteleri bulabilirsiniz.

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Kpss testleri içinbkz.

Google'da arama yaptığınız takdirde size uygun siteleri bulabilirsiniz.

ALPARS™
user-offline.png
Dediğiniz siteye ve onun gibi bir sürü ücretsiz siteye zaten üyeliğim var...Ve çoğuna baktım.Bazı eksik yanları var.Aynı soruların tekrarlanması , kpss formatına uygun olmayan bir sürü sorular vs vs gibi ...Bu ve bunun gibi sitelere (ücretli de olabilir) üye olan şu site iyidir diyebilecek bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini yazmasını beklemiştim ...Dediğiniz gibi önceden de yaptığım gibi google amca ya danışmaya gideceğiz :)