Kpss 2011 hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jöl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jöl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu sene sadece genel yetenek genel kültür sınavına girsem boşuna mı olacak? çünkü kpss b türünde yerleştirme yapılmayacakmış bu sene.Bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
2011-KPSS sonuçları B Grubu kadrolar için kullanılmayacak. Bu nedenle, 2011-KPSS'ye sadece A Grubu ve öğretmenlik kadrolarına atanmak isteyen lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumdaki adaylar girecek.
Açıklama net, A Grubu yada öğretmenlik için başvurmuyorsan sınav senin için bir hazırlıktan öteye gitmez.

jöl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
genel kültür genel yetenekten aldığım puan cv için bir artı olarak kullanılabilir mi peki.. veya belediyelere girmek için bir referans..

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Belediyeler için bilemem ama özel sektör için de pek ilgilenilecek durum olduğunu sanmam.
KPDS puanı önemli CV için.

jöl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
lisans mezunuyum ve bu sene ilk dönem bitti okulum (yarım dönem uzattım).kpss hukuk,işletme,maliyeydi hepsine birden el atmam imkansız bu kısıtlı zamanda.bende genel kültür genel yetenekten en az 80 puan amaçlamaktayım. sadece ilk gün olan oturuma gireceğim.eğer genel kültür genel yetenek puanının tek başına bir amacı olmasaydı sadece ilk gün oturum yasak olur,ikisine birden girmek zorunlu olurdu diye düşünüyorum. inşallah haklıyımdır:)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
GK ve GY puanları pek bir şey ifade etmiyor...diğer puanlarla birleştirilerek gerçek KPSS puanı hesaplanıyor...diye biliyorum...
bu yüzden sadece kendini denemiş olursun diye düşünüyorum

jöl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
o zaman deneme sınavı alayım evde çözüp kendimi deniyeyim de boşuna sınava 40-50 lira vermeyeyim........

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bende sadece genel yetenek genel kültüre gireceğim. cv bakımından artısı olacak tabiki.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kpss 2011 sınava girilecek yerler eskiden olduğu gibi evlere postalanmayacakmış.internet üzerinden osymnin adresinden öğrenilecekmiş bilginize.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
kpss 2011 sınava girilecek yerler eskiden olduğu gibi evlere postalanmayacakmış.internet üzerinden osymnin adresinden öğrenilecekmiş bilginize.

bu bilgi iyi oldu.yakında iyice duyulur gerçi ama sağol şimdiden :) site yine kilitlenmeden öğrenebilsek bari :)