Kötü birseymi yaptim

sinirli_adam

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Microsof yazilim korumasi her 3 saniyede bilgisiyarin cpu kulanimini %60lara fırlatiyor sürekli ve acayip fps kaybi yaratiyordu o proglami sildim suan pc çok rahat kasma yok ama o proglam önemlimiydi bilgisiyarin güvenligini etkilermi (genelde steamda takiliyorum korsan indirmiyorum pek)

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ben virüs programı vs kullanmıyorum, kullanmam da acil birşey olmadıkça. Ne zaman pc temiz güzelken virüs programı kursam bilgisayara virüs giriyor.

sinirli_adam

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Ben virüs programı vs kullanmıyorum, kullanmam da acil birşey olmadıkça. Ne zaman pc temiz güzelken virüs programı kursam bilgisayara virüs giriyor.
Sadece onu sildim antivirusu elemedim (windows güvenligi) garanti olsun diye ve bilgisiyar oyle bir rahatladı hepsini silsem ne olur acaba ? gerçektende güvenlik proglamlari çok yoruyor bilgisiyari

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
Sadece onu sildim antivirusu elemedim (windows güvenligi) garanti olsun diye ve bilgisiyar oyle bir rahatladı hepsini silsem ne olur acaba ? gerçektende güvenlik proglamlari çok yoruyor bilgisiyari
Hocam 6 ayda bir indirip temizlik yaparsınız. Indir-Sil yap

sinirli_adam

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Pc i yeniden kapatim açtim ve o uygulama yeniden çalisiyor sildigim halde ne yapicam musalat oldu bana

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
nasıl sildin aga windows güvenliği silinmiyor

sinirli_adam

Asistan
Reaksiyon puanı
79
son kez korsan indiriyorum sonra silicen torrent falan steam epic games takilicam artik korsan indirmeyecegime göre silebilirim windows güvenligini komple ama nasil yapicagimi bilmiyorum (nasil silicem)

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,963
Silinmiyor ama hizmetlerden kapatılabiliyor diye biliyorum. Sadece kapatmanızda yeterli olur. Ben portable antivirüs programı kullanıyorum arada bir tarıyorum yetiyor

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
her indirdiğini güvenli yerlerden indir.gerekirse virustotale tarat.bir sıkıntı çıkmaz.