Korsan Windows-7 İmdatt

maxtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Kb971033 güncelleştirmesini kaldır
RemoveWAT ile WAT dosyalarını sil (v2.2)
RemoveWatermark ile sağ alt köşede çıkan can sıkıcı yazıyı kaldır.

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Son çıkan güncelleştirmenin açıklamasından zaten ne olduğu tahmin edilebiliyor. O güncellemeyi yüklemeyin. Güncellemeleri elle yapın, otomatik yapmasın. vindovs 7nin harddiskten kurulabildiğini hatırlatırım.

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
güncelleme dolayısıyla benim win7 de patlamıştı. sonra bi yama mı crack mı ne diyosunuz işte ondan yükledim şimdi sorunsuz. formata gerek yok dvd sürücüye gerek yok. isteyen olursa korsan crack her türlü dağıtım yapılır illegal paylaşım yapılır :devil2:

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Böyle bi durumla karşılaşan arkadaşlara 4 tavsiyem var;
1-)Kayıt defterini daha önce(advanced system care gibi bir proğramla) yedeklediyseniz.Geriye getirin...
2-)sistem geri yükle ile geçmiş bi zamana döndürün...
3-)Harddisk low level proğramı gibi bir proğramla format atmanız....
Tabi 4.üncü bi yol vardı ama onu yapan arkadaşlarımın işi daha kolay...Norton ghost yada Acronis gibi bir proğramla yedek aldıysanız(recovery) geri kolayca döndürebilirler....

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Tam bir warez sitesine çevirdiniz burasını helal olsun.Nerdesiniz yönetim lütfen bu saçmalıklara bir dur deyin artık.cra......k, remove wa.. bu ne.İllagal paylaşım sitesi değil burası arkadaşlar.Kendiniz ebir çeki düzen verin.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hakikaten arkadaşlar warez sitesine çevirdiniz...

Crack - Serial gibi tanımlar,

Remover WAT indir temizlersin gibi cümleler bu foruma uygun değildir :)

Yapmamız gereken olmadan engellemeyi öğretmektir. Kİm ne derse desin WAT bir spy'dır en basit mantıkla ve buna Microsoft'un hakkı yoktur. Adı geçen güncellemenin olması gereken yer burasıdır.

ev525t.jpg