Korsan windows 10 u para ile orjinal yapma

frontpage77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım ancak windows 10 u sitesinden indirdikten sonra KMSpico ile orjinal yaptım ama acaba yapmasamıydım diyorum şimdi para ile orjinal alıp direk key girsem düzelir mi yeniden temiz kurulum mu yapmam gerek? ve anakarta falan gömülür bi kere yaptıysan diyolar doğrumu nereye gömülüyo?

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Bence temiz kurulum yap. KMS sonuçta legal olmayan yollarla aynı bir virüs gibi sistemi etkinleştiriyor.

frontpage77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
temiz kurulum yapsam yaptığı her etkiyi düzeltir mi? 8K para harcadım gittim sahte windows kurdum aceleyle.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Ne gibi etki? Bilgisayar sıfırdan başlar. Tertemiz...

frontpage77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ne gibi etki? Bilgisayar sıfırdan başlar. Tertemiz...
Anakarta falan sahte bilgiler giriyor falan diyolardı da neyse dediğiniz gibi akşam eve gidince temiz kurayım peki bu OEM key ile daha pahalı olanların farkı nedir ? zahmet olmaz ise key satın alabileceğim linki direk atabilir misiniz yalnış şeyi almayayım.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
@Görkem Say @Death Mark
Hatırladığım kadarıyla ikinizden birinin bildiği bir site vardı windows key ile ilgili.

frontpage77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Çok teşekkürler güzel forum 5 sene sonra ilk defa girmişim devamlı olalım bari :)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Zaten rufus ile kurmuştum geçen hafta USB ye. Şimdi yeniden kuracağım haliyle deneme sürümü olacak. teşekkürler tekrar.

Ya bir de antivirüs için ben windowsun kendi essentialdı sanırım onu kullanıyorum önereceğiniz var mı bu windowsun kendisinin ki nasıl sadece oyun oynamak için aldım PC yi. Yeni konu mu açayım yoksa? @Death Mark @Usain

Son düzenleme:

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Gerek yok. Yeni Windows 10 pro ıso dosyası indir. Format at. Keyi gir sorun kalmaz.

Acemi Doktor

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Bence hatayı başta yapmışsın ama amazondan falan orijinal key alabilirsin ucuza.

-Emirhan Türk-

Profesör
Reaksiyon puanı
376
Windows iso flaşı oluşturup uefı kurulum yap.Bunun için technopat makalesine göz at:
UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat ardından n11'den kod al.Ben respect-teknoloji'den aldım 3yıllık premium avast kodu hediye ettiler.7tl falandı sanırım.Bu şekilde yap.Ben böyle yaptım.

Bence hatayı başta yapmışsın ama amazondan falan orijinal key alabilirsin ucuza.
N11'de var zaten 7tl'ye

Son düzenleme:

Brynquadel

Asistan
Reaksiyon puanı
49
20 lira civarı OEM keyler mevcut. Temiz kurulum yap, al keyi gir gitsin. Kafan rahat, pc temiz olur böylelikle.
Bu arada bir defa girmen yeterli keyi, tekrar tekrar girmek zorunda kalmıyorsun.

-Emirhan Türk-

Profesör
Reaksiyon puanı
376
20 lira civarı OEM keyler mevcut. Temiz kurulum yap, al keyi gir gitsin. Kafan rahat, pc temiz olur böylelikle.
Bu arada bir defa girmen yeterli keyi, tekrar tekrar girmek zorunda kalmıyorsun.
Hocam 20tl vermeye gerek yok ben 8tl'ye aldım sıkıntısız.3yıllık hediye avast kodu ile.

frontpage77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Herkese teşekkürler hazır usb var takıcam yükleyecem direk teşekkürler herkese çok yardımcı oldunuz.

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Aslında cmd üstünden bir numara yapıp virüssüz etkinleştiriyordum eskiden. Ama gerek yok 7 liraya bile key var alın rahat edin :)

frontpage77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Buradan satın alabilir yalnız yüklü olan windowsun deneme sürümü olması gerek. :)
Windows 10 Pro Orjinal Lisans Anahtarı Hemen Teslim Fqc-9131 - n11.com
Buradan aldım 15 dakikada falan geldi teşekkürler hocam içim rahatladı

bide şu konuya bakabilir misiniz ssd sorunsuz çalışıyor ancak driver kuramıyorum belki de gerek yok ama konuyu bi inceleyin detay var orada

https://forum.shiftdelete.net/threads/samsung-nvm-e-driver-kuramiyorum.583610/

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Microsoft istese korsan kurulum yapan pcleri arşivler ve orijinal aldığınızda siz daha önce korsan kullanmışsınız, etkinleştirme yapamayız der. Bunun adı kendi ayağına sıkmaktır. Orijinal lisans ile etkinleştirmek için mutlaka temiz kurulum yapın, zaten sonraki kurulumlarda otomatik etkinleşecektir pc.

frontpage77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Microsoft istese korsan kurulum yapan pcleri arşivler ve orijinal aldığınızda siz daha önce korsan kullanmışsınız, etkinleştirme yapamayız der. Bunun adı kendi ayağına sıkmaktır. Orijinal lisans ile etkinleştirmek için mutlaka temiz kurulum yapın, zaten sonraki kurulumlarda otomatik etkinleşecektir pc.
format falan cidden anlamam çok dün hazır usbden kurulum sırasında o disk seçme bölümünde 3 tane yer vardı; 1.si windowsun kurulu olduğu bölüm diğeri kurtarma bi de bişey daha vardı hatırlamıyorum hepsini sil dedim 1 ayrılmamış bölüm kaldı 1 gb boyutunda, 1 de 230 gb lık bölüm vardı ben o 230gb lık yere windowsu kurdum ama o ayrılmamış bölüme hiç bişey yapmadım şimdi bilgisayarım özelliklerden sürücüler kısmında o bölüm ayrılmamış gözüküyo 1 gb havada sanırım "yeni" diyip mb vermeyi unuttum değil mi ? :)

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
format falan cidden anlamam çok dün hazır usbden kurulum sırasında o disk seçme bölümünde 3 tane yer vardı; 1.si windowsun kurulu olduğu bölüm diğeri kurtarma bi de bişey daha vardı hatırlamıyorum hepsini sil dedim 1 ayrılmamış bölüm kaldı 1 gb boyutunda, 1 de 230 gb lık bölüm vardı ben o 230gb lık yere windowsu kurdum ama o ayrılmamış bölüme hiç bişey yapmadım şimdi bilgisayarım özelliklerden sürücüler kısmında o bölüm ayrılmamış gözüküyo 1 gb havada sanırım "yeni" diyip mb vermeyi unuttum değil mi ? :)

Eğer yedeklenecek veriniz yoksa tüm bölümleri silip, entera basarak kurabilirsiniz. Ayrılmamış bölümleri de disk yönetiminden görebilirsiniz.

kalavun54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Windows 10 Etkinleştirme işlemi için kesinlikle KMSpico kullanılmaması taraftarıyım. Bu programın verdiği zararlarla ilgili YouTube'da fazlaca video var. Ürün Anahtarı paylaşımı yapan birçok web sitesi mevcut. Etkinleştirme işlemi için;
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX kodu CMD'yi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra uygulanabilir, Windows 10 PRO sürümünü kolaylıkla etkinleştirecektir.